Enter mobilna aplikacija!

Tko kaže da je veličina nužno mjerilo kvalitete? Mi ti serviramo svega 4.5 MB čistog guštaEnter Zagreb od sada u novom ruhu i s novom aplikacijom možeš slušati 24/7 gdje god da jesi i što god da radio.

app-vizual2

U svakom trenu imaš uvid u to što trenutno svira, isto kao i  u posljednje tri odsvirane pjesme tako da pitanje “E, jel’ mi možete reć koja je stvar bila tad i tad?” slobodno zapakiraj i pospremi u neku ladicu. Ako nisi u mogućnosti gledati u ekran, shakeaj svoj mob/tablet i stvar koja trenutno svira ti se automatski sprema u “favorites” rubriku u kojoj ćeš imati pristup svim svojim omiljenim hitovima.

1_main_-_banner

3.1_FAvorites_youtube

Osim što nas možeš slušati doslovno iz svakog kutka svijeta, na aplikaciji također možeš pronaći i najnovije glazbene vijesti i sve aktualnosti iz našeg programa i s naših društvenih mreža– od nagradnih igara pa do najfriškijih radijskih featura.

5_NOVOSTI

Uvijek nam se možeš javiti i putem snimalice – bilo da proživljavaš provod života, samo nam želiš uputiti pozdrave s neke egzotične lokacije ili se pak osjećaš kao da te život ne mazi dovoljno, znaj da to možeš podijeliti snama. Tu smo za tebe i preslušat ćemo baš svaku tvoju glasovnu poruku.

2_Snimalica

Uz novu aplikaciju (ali i ostale kanale) društvo ti radimo cijeli dan, 0-24.  S tobom smo u eteru, na webu, putem aplikacije, ali i na svim našim društvenim mrežama – hoćeš Facebook, Instagram ili Twitter i bez beda ćemo ti ući u trag putem hashtagova koje koristiš. Nije da se hvalimo, ali toliko smo cool da smo prvi i jedini radio u Hrvatskoj koji ima i vlastiti WhatsApp tako da nas možeš zahaltati i putem broja koji je jednostavan poput našeg rođendana, a u koji smo sakrili svoje dvije frekvencije – 09 97 97 99 99.

4.1_Social_Scroll__UX_copy

S tobom smo doslovno od jutra do sutra. Svakog radnog dana udaramo#samojako već od ranih sati (čitaj od šestice), tako da ako se budiš krmeljavih očiju i nema tog kofeina koji bi ti pomogao, probaj s 97 i 99 MHz. Ako ti ni naša mjuza ne pomogne, milozvučni glasić ljupke Nine Slišković zasigurno bude. Kroz dan pratimo onu “manje priče, a više mjuze”, tako da s Alex Milinković i Ivanom Vukušićem doslovno maratoniramo kroz najveće i najfriškije hitove od 10:30 pa sve do 18 sati, nakon čega slijedi Enter Večer – garantirano najnabrijaniji i najluđi radijski show u Hrvata uz Fila Tilena & Marka Otaševića aka Ševu. Bez brige, ni vikendom ti uši neće biti gladne samo hitova, a za to se marljivo brine Domagoj Cifrek Cif.

BeFunky_Collage

Na tjednoj bazi samo kod nas možeš čuti radijske showove najvećih svjetskih DJ-a kao što su Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Tiesto, Oliver Heldens i Fedde Le Grand, a osim što ćemo ti ih zaplejati svakog tjedna, ponekad ćemo se i osobno podružiti s njima i u tvoje ime ih pitati sve ono što nisi imao priliku, a volio bi znati.

enter-dj-cover

Osim toga, srijedom imamo i Peglaonu u kojoj ti serviramo toliko hardcore hitove koje slušaš na vlastitu odgovornost.

EnterPeglaona-1

Znamo koliko voliš tehnologiju, putovanja i festivale tako da često odlučimo i nagraditi to što nas slušaš.

Pusti neka drugi sviraju kamilice, a ti budi frajer/ica i uključi Enter. Vjeruj nam, isplatit će ti se.

I zapamti – #samohitovi i #samojako su naš moto. I baš zato se prištekaj na našu novu aplikaciju i pobrini se da ti baš ništa ne promakne.