Kreće ENTERkoncertracija: Vodimo te na TOMORROWLAND!

Written by on 11/05/2018

#enterkoncertracija is back! I to jača i bolja nego ikad.  Jesi li spreman/na za najveći party u svemiru?

 

Enter Zagreb i Coca-Cola vode te na Tomorrowland!

Ove godine dajemo ti priliku da sebe i frenda odfuraš skroz do Belgije na jedan od najvećih, najboljih i najposjećenijih EDM festivala na svijetu. Na lageru imamo tri all-inclusive paketa za Tomorrowland koji uključuju prijevoz, smještaj i festivalske ulaznice za tebe i tvoju pratnju drugog vikenda održavanja festivala, a dijelit ćemo ih svakog petka u naredna tri tjedna. Vozimo vas do Belgije pa zatim smještamo u kamp, a vi imate zadatak da vam to budu jedni od najboljih i najluđih dana u životu koje ćete pamtiti – ZAUVIJEK. Brutalan lineup zasigurno će odraditi svoj dio posla.

 

I sad stižemo do najvažnijeg dijela priče…

 

KAKO DO KARATA?

Sve kreće u ponedjeljak 23. travnja i traje do petka 11. svibnja, a od tebe ponovno tražimo kreativnost. Snimi video u trajanju do maksimalno 30 sekundi u kojem ćeš nam pokazati dvije stvari. Prvo – gdje, s kim, kada i kako slušaš Enter. To može biti doma, na poslu, u javnom prijevozu, u školi, na faksu, kod doktora, u parku, dok šetaš psa, dok umjesto bake kupuješ povrće na placu… Izbor je na tebi. Drugo – svi znamo da Coca-Cola ima svoj tajni sastojak. Zato od tebe tražimo da nam u istom tom videu pokažeš koji su tvoji “tajni sastojci” za festival, odnosno koje bi sve stvari nosio/la sa sobom u Belgiju, a predstavljaju ti ultimativni must-have za preživljavanje tri dana i noći non-stop partijanja na Tomorrowlandu.

Igru smo podijelili u tri kruga, a za vrijeme njenog trajanja, svakog kruga prijave primamo od ponedjeljka (s početkom od nedjelje u ponoć) do četvrtka u ponoć.

Dakle, krugovi igre izgledaju ovako:

Prvi krug traje od 23. travnja do 27. travnja 2018. godine.
Drugi krug traje od 30. travnja do 04. svibnja 2018. godine.
Treći krug traje od 07. svibnja do 11. svibnja 2018. godine.

Nakon što snimiš video, prijavljuješ se putem našeg obrasca za prijavu koji se nalazi OVDJE. Na istom ćeš tom mjestu imati pregled svih pristiglih prijava i uvid u to kakvi su videi tvoje konkurencije. Prije popunjavanja obrasca, svoj video uploadaj na YouTube pod “public” te link na njega podijeli s nama u za to predviđenom polju obrasca prijave.

Svakog petka ujutro (dakle – 27. travnja, 4. svibnja i 11. svibnja) stručna komisija Entera Zagreb odabrat će po tri najkreativnija videa koji ulaze u veliko finale. Finalni videi će tog petka biti objavljeni na službenoj Facebook stranici Entera. Prvi video bit će objavljen u 09:00 h, drugi video u 12:00 h i treći video u 15:00 h te će svaki od njih na raspolaganju imati točno tri sata za prikupljanje što većeg broja PREGLEDA.

Pobjednički je video onaj koji u tri sata skupi najviše pregleda, a bit će proglašen u petak u sklopu Enter Večeri.

Imaj na umu kako broj pregleda videa na Facebook-u ovisi o praktički svemu: komentarima, lajkovima i shareovima jer svaka od tih aktivnosti povećava reach, odnosno doseg ljudi kojima će se video prikazati na news feed-u, a tebi time osigurati dodatni view.

Sve smo ti rekli. Na tebi je da budeš kreativan i uzmeš nam te karte za Tomorrowland!

Let the games begin!

I da… Svakako baci oko na pravilnik.

PRAVILNIK – ENTERKONCERTRACIJA 2018

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]