Vodimo te na nastup Martina Garrixa u Budimpešti i poklanjamo 1500 kuna!

Written by on 18/07/2019

Obožavaš Martina Garrixa ili znaš nekoga tko je lud za njim? Odlično! Upravo te to može odvesti na Sziget festival u Budimpešti na kojem nastupa najbolji DJ svijeta.

Priča je vrlo jednostavna. Putem niže priložene prijavnice na našem webu nam fotkom, videom ili tekstom dokaži da si baš ti najveći Garrixov obožavatelj. U prijavi obavezno navedi svoje ime i prezime te kućnu adresu jer možda baš tebi pokucamo/pozvonimo na vrata.

Prijave skupljamo do nedjelje 28. srpnja, nakon čega će stručna komisija Entera odabrati tri najbolje koje će držati u tajnosti do samog kraja.

PRIJAVNICA

Od ponedjeljka 29. srpnja pa do petka 2. kolovoza ekipa Entera će odabrati tri dana (primjerice ponedjeljak, srijeda i petak) te u terminu Maratona hitova 2 (između 14 i 18h) pokucati/pozvoniti na vrata ta tri finalista. Ukoliko nam upravo finalist otvori vrata (ne njegovi brat/sestra/mama/tata/prijatelj, nego baš finalist), automatski osvaja dvije ulaznice za Sziget festival u Budimpešti, 1.500 kuna gotovine i Martin Garrix Axe poklon paket! U pratnji ekipe Entera bit će i kartonski Martin Garrix u prirodnoj veličini.

Naravno, u eteru ćemo u Maratonu hitova 2 davati hintove o tome gdje ćemo se zaputiti tako da slušaj Enter jer možda prepoznaš upravo svoju adresu.

Ukoliko jedan dan nemamo dobitnika, nagrada se prenosi u idući dan. Dakle – možeš osvojiti čak šest ulaznica za sebe i svoju ekipu te 4.500 kuna! Ako nam baš nitko od tri finalista

Obori nas s nogu, nasmij nas, budi kreativan i dokaži da zaslužuješ odlazak u Budimpeštu na nastup najboljeg DJ-a svijeta, novce i poklon paket. Sretno!

*U slučaju da je datoteka koju pokušavaš priložiti u prijavi prevelika ili nije podržana, u polju za priču jednostavno s nama podijeli link za preuzimanje sadržaja (npr. wetransfer).

 

PRAVILNIK – DJ SUPERSTAR 2019

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]