Čitaj između redova: Tomorrowland je već sad otkrio temu za sljedeću godinu?

Tomorrowland je praktički tek završio i post-festivalska depra još uvijek traje, a vrlo je moguće da se već sad zna tema sljedećeg izdanja ovog gigantskog festivala Ove je godine kroz dva vikenda održavanja Tomorrowland obilježio 15 godina svog postojanja uz jednu od najlegendarnijih tema ovog festivala, “The Book Of Wisdom“.

Iako se tema Tomorrowlanda svake godine otkriva tek nekoliko mjeseci prije festivala, već smo sad na dobrom tragu otkrivanja teme za 2020. godinu. I nismo jedini koji tako mislimo. Sve počinje na ovogodišnjem mainstageu. Ovogodišnja tema je u motivima knjiga imala uključena sva dosadašnja poglavlja Tomorrowlanda i svaka je knjiga bila podsjetnik na jedan dio povijesti ovog festivala. “Garden Of Madness”, “The Hymn Of The Frozen Lotus”, “Amicorum Spectaculum”… Organizatori su na sve mislili.

Upravo je zato posjetiteljima za oko zapela knjiga “Pyramids from Space” u samom centru pozornice s velikom brojkom “20” na vrhu. No, to nije bio jedini hint. Sa strane su se nalazile knjige naziva “In Search of Lost Time” and “La Terre a La Lune” (odnosno “The Surface of the Moon”). Na jednoj od drugih pozornica bio je pak motiv NLO-a, a po festivalu su se kretali kostimirani astronauti i vanzemaljci.

Osim toga, na specijalnom Tomorrowlandovom letu su putnicima podijeljene maske za spavanje s motivom nebeskih tijela.

Iako naziv teme ne mora nužno biti “Pyramids from Space“, zbog svega ovoga smo poprilično sigurni da će tema Tomorrowlanda 2020. biti povezana sa svemirom.