Sea Star festival polako otkriva lineup: Meduza stižu u Umag!

Written by on 04/12/2019

Nakon tri fantastična izdanja u kojima je uživalo više od 120.000 posjetitelja, Sea Star festival za 2020. godinu sprema dosad najspektakularniji start ljetne sezone! Magična laguna Stella Maris bit će 22. i 23. svibnja ujedno i prva stanica velike, višemjesečne proslave 20 godina EXIT festivala, zbog čega je već u ovom trenutku povećan interes i za sestrinjski festival u Umagu.

Prvi glazbeni val imena predvodi moćni hit trio Meduza, jedni od favorita za Grammy nagrade 2020 čiji hit “Piece of Your Heart” broji preko 600 milijuna streamova, uz platinastu tiražu koji je misteriozne talijanske producente odveo na sam vrh američke i britanske top liste!

Ovo je tek prvi od nekoliko glazbenih valova koji na obalu Istre donose najjače izdanje Sea Stara dosad, festivala koji je ponovo ušao u konkurenciju za Najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama. Prve i najpovoljnije ulaznice po poklon cijeni od 199 kn u prodaju stižu u četvrtak 12.12. točno u 12:00 i ova akcija trajati će najduže 24h ili kraće ukoliko se poput prošle godine ranije rasproda prvi limitirani kontigent ulaznica. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop i Entrio.

Na glavnu pozornicu Sea Star Festivala dolazi producentski trio Meduza, vlasnici trenutno najpopularnijeg klupskog hita “Piece Of Your Heart”, nominiranog za „Best Dance Recording“ na predstojećim Grammy nagradama. Nevjerojatan talent potvrđuje i nominacija za Music Moves Europe Talent Awards za 2020. godinu, dok su s jednim od najvećih plesnih hitova  2019. godine osvojili i prvo mjesto američke liste dance hitova i visoko drugo mjesto ukupne britanske liste singlova. Pjesma je proglašena i za muzičku himnu na čuvenom BBC Radiju 1, a uz preko 600 milijuna streamova, dostigla je i platinastu tiražu u Velikoj Britaniji, Australiji i nizu drugih zemalja. Talijani magičnog dodira trenutno su u novom pohodu na top liste sa svojim novim hitom “Lose Control”! Njihov specifičan zvuk među fanovima elektronske glazbe diljem svijeta već je prozvan kao “Meduza sound”, a nastup na Sea Star festivalu bit će ujedno i njihov prvi u regiji.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se u neodoljivoj laguni Stella Maris u Umagu 22. i 23. svibnja, a uz glavne dane kada će festival biti u punoj snazi, najavljeni su i uvodni, “Welcome Party”, 21. svibnja, dok je 24. svibnja završni, “Closing Party”.

Prodaja smještaja za Sea Star već je krenula, a u ponudi se trenutno nalaze vile, apartmani, bungalovi i hoteli. Izuzetno kvalitetan smještaj u neposrednoj blizini festivala cijenama se kreće već od 7 Eur dnevno po osobi uz 35% popusta, a sve skupa u akciji koja traje do 31. prosinca. Uz početak prodaje pripremljena je i posebna akcija u kojoj se ulaznica za festival i 2 noćenja u kampu Stella Maris nudi za svega 249 kn. Akcija će trajati najviše 24h ili do isteka zaliha, a kompletna ponuda se može pronaći na službenim stranicama www.seastarfestival.com.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]