POMAKNUTI KVIZ: Odgovori na četiri od pet lakih pitanja i osvoji ogroman Kraš poklon paket vrijedan 500 kuna, svaki dan!

Written by on 21/05/2021

Znamo da voliš slatko. A tko ne voli? Zato ti dajemo priliku da si osiguraj dovoljno čokolade, keksa i bombona za dobra 3 mjeseca.

Od ponedjeljka 24. do petka 28.05 svakog dana imaš priliku osvojiti ogroman poklon paket s Kraš proizvodima, vrijedan čak 500 kuna. I to u samo 25 sekundi.

Kako? Slušaj Maraton hitova uz Alex Milinković (radnim danom od 13 do 17h), čekaj naš znak za prijavu koji će ti jasno u jednom trenutku dati naša Alex i kad ga čuješ, prvi se javi s imenom i prezimenom na naš WhatsApp (099 7979 999). Ako si prvi/prva, igraš “pomaknuti kviz”.

Zadatak je u 25 sekundi točno odgovoriti na četiri od pet vrlo lakih pitanja, i to na način da prešutiš odgovor na prvo postavljeno pitanje, a na drugo pitanje odgovaraš s odgovorom na prvo pitanje, na treće pitanje odgovaraš s odgovorom na drugo itd. Dakle – odgovor na svako pitanje (osim na prvo) zapravo je odgovor na ono prethodno.

Na primjer:

Koliko je godišnjih doba? 

Koje je prvo slovo abecede? ČETIRI

Koji je glavni grad Hrvatske? A

Kako se zove poznati crtić s mačkom i mišem? ZAGREB

Tko je otkrio Ameriku? TOM & JERRY

 

Ako u jednoj igri nemamo dobitnika, istog ćemo dana odigrati i drugu igru, a ako se dogodi da ni tad nemamo dobitnika, nagradu prenosimo u sljedeći dan.

Skoncentriraj se i/ili pripremi olovku i papir i uzmi nam taj poklon paket!

Sretno!

 

Pravilnik – Pomaknuti kviz

 

O PreKrašnim kolačićima

Nećemo vratiti Krašuljke i Krašotice – imamo nešto puno bolje

Zaboravite na dugačke hvalospjeve tomu kako se neodoljivo tope u ustima, pretjerane opise njihove savršeno prhke teksture i veličanje njihovog nepogrešivo doziranog punjenja. Iz Kraševe tvornice stižu kolačići koji su jednostavno – PreKrašni.

Naravno da bismo sad u ovom dijelu teksta trebali pisati o super kvaliteti novih kolačića koji će ispuniti svačiji dan komadićima energije i užitka. Mogli bismo, ali nećemo. Zašto? Zato što znamo da će svatko odabrati svoje PreKrašne i sve će mu u trenutku biti jasno. Ako je dan ispunjen trenucima, zašto oni ne bi bili PreKrašni? Kakav kolačić, takav trenutak. PreKrašan.

PreKrašni kolačići zagovaraju ljubav i toleranciju te tako dolaze u različitim okusima i različitim bojama kako bi udovoljili najistančanijim nepcima. U svijetu koji promiče izvrsnost, agilnost i konstantnu potrebu za dostizanjem još većih i boljih ciljeva te ulaganje u budućnost, PreKrašni ističu da je vrijeme da se svi okrenemo ovom jedinstvenom trenutku sadašnjosti i uživamo u trenutku, PreKrašnom trenutku. PreKrašnost je osjećaj kad si opušten, kad više nije bitno jesi li zakasnio na onaj sastanak dvije minute, slaže li ti se boja majice s uzorkom na cipelama i je li ti nova bijela košulja uprljana s malo fine i ukusne čokolade. U novom svijetu PreKrašnog trenutka mirimo se s tim da je bijela košulja savršena za fleke i da, ako već treba stajati mrlja na njoj – neka bude slatka mrlja, čokoladna ili ne. PreKrašnost je nešto što svaki pojedinac za sebe sam bira, a tu uskaču PreKrašni kolačići da podsjete na to da je u svakom trenutku moguće pronaći nešto pozitivno – onaj PreKrašan trenutak shvaćanja da je život lijep, da ne treba komplicirati i da je jednostavnost put k miru i sreći.

PreKrašni dolaze u osam različitih okusa te tako svatko može izabrati omiljeni kojim će stvoriti svoj PreKrašan trenutak. Kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom, s komadićima tamne čokolade, s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, s punjenjem okusa limuna, s punjenjem od jabuke, s punjenjem od višnje, s kakao punjenjem i s nougat punjenjem – svi su na svoj način PreKrašni. Dolaze u pakiranjima od 200 do 220 grama i PreKrašno stoje na policama svih većih trgovina u Hrvatskoj.

 

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]