Isabell Keler

Isabell Keler aka Izi, rođena je u Opatiji gdje je i odrasla. U Zagreb je stigla prije 4 godine, a u vaše svakodnevnice dolazi u rubrici ZG INFO. Frendovima se najčešće obraća s ‘’E oćeš čut jednu super pjesmu’’ i ‘’imam jednu top ideju’’.

Školski primjer djevice u horoskopu, rođena je 21.09.1995., u podznaku vrišti vodenjak, što potvrđuju izlasci, događaji i putovanja bez kojih ne može zamisliti život.

Obožava ljeto, more, dobru klopu i svog zeca Miku. Živi za nove projekte i kreativu, zbog kojih je u stanju noćima ostati budna. To se najbolje može vidjeti iz ‘’samo ideja’’ koje su postale startup-ovi.

Završila je novinarstvo u Zagrebu, ali malo ljudi zna da je njen prvi izbor bio studij prava koji je ‘’davne’’ 2014. započela u Rijeci (još uvijek je uvjerena da će ga završiti lol).

Svoju karijeru započela je 2015. godine. Najviše kreative izvlači iz svoje glave, a u pomoć joj priskaču i life hackovi koje je stekla kroz život.

Pored svega je CEO of smislit ćemo nešto, a ako pitate njenu ekipu reći će vam da je zabavna, blesava i opuštena, često moody ali se na to već naviknete. Također, o tom moodu ovisi je li taj dan jutarnji tip ili će ipak sve malo kasnije. Ne podnosi dosadu.

Najviše voli Tei predložiti neke nove hitove na sceni, koje Tea vrlo često samo seena. U redakciji maltertira ekipu na snimanje contenta za društvene mreže uz rečenicu ‘’moramo to snimit, Tik Tok is the future’’.

Sve u svemu dinamični paket uz koji dolazi on-a-budget humor, neobične modne kombinacije, 165cm nestrpljivosti, ali podrška i prijatelj for life.

Uz sve navedeno, Vas će svaki dan informirati o najnovijim događanjima u Zagrebu.

‘’Ja sam IK, toliko u vijestima.’’

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]