Alex Milinković

Alex je odrasla u Bjelovaru koji joj je brzo postao mali.  Prije pet godina odlučila je spakirati kofere i pokupiti se u Zagreb.

Ima tri starija brata (Tomislav, Trpimir, Tihomir) #razmažena, četiri nećaka i psa-maltezericu Monu.

U horoskopu je blizanac i posjeduje sve karakteristike znaka. Godina rođenja: nije bitno.

Sve što zna o sportu, a zna fkt puno je naučila od tate, a dobro kuha na mamu. Blago njoj s tim starcima.

Trenirala je atletiku 10ak godina i paralelno završila glazbenu školu-smjer violončelo. Kao nekad je i bilo nade za nju.

Real Madrid je jedini nogometni klub koji prizna, a kaže kako nitko nikad nije igrao nogomet bolje od Zinedine  Zidanea.

Tri stvari bez kojih joj dan nije dan: zeleni čaj koji pije iz šalice sa slikom Justina Biebera, dobre muzike u ušima i istrčane kilometraže na savskom nasipu.

Teški je ovisnik o Nutelli koju tamani sa žlicom, sladoledu, showbizu, glazbenim i filmskim festivalima, koncertima i izlascima.

Što se tiče dobre glazbe u ušima za nju su oni vrh svemira, baš ono najdraži: Rihanna. Aaliyah, Toni Braxton, Ashanti, Ciara, Nelly Furtado, M.I.A., Jessie Ware, Lulu James (koja ju je zašlatala na Unknown festivalu), La Roux, Sia (prije nego što je počela snimati s Guettom), Robyn. Voli i dečke: Justin Timberlake, Dr. Dre, Timbaland, Kanye West, Justin Bieber, Bruno Mars, Pharell Williams… i par bendova: Zebra Dots, Red Hot Chili Peppersi (svi albumi do 2000.), Jamiroquai, The Wanted…

Tvrdi da subota nije subota bez kave na Britancu s prijateljima na kojoj prolaze detaljni plan kuda i kada navečer. Obično je to Katran, Pepermint, VIP, Sirup…

U redakciji Entera je uvijek najglasnija. Pjeva, pleše, glumi punih 8 radnih sati što kolege često izbaci iz takta. Ah, priznajte da bi se mi na Enteru trebali naći na listi za beneficirani radni staž.[There are no radio stations in the database]