Alex Milinković

Alex je odrasla u Bjelovaru, ali za sebe kaže kako je Zagreb njen grad. 

Ima tri starija brata (Tomislav, Trpimir, Tihomir) #razmažena, četiri nećaka i psa-maltezericu Monu.

U horoskopu je blizanac i posjeduje sve karakteristike znaka. (jadni mi s njom)  Godina rođenja: nije bitno.

Sve što zna o sportu, a zna fkt puno je naučila od tate, a dobro kuha na mamu. Blago njoj s tim starcima.

Trenirala je atletiku 10ak godina i paralelno završila glazbenu školu-smjer violončelo. Kao nekad je i bilo nade za nju.

Real Madrid je jedini nogometni klub koji prizna, a kaže kako nitko nikad nije igrao nogomet bolje od Zinedine  Zidanea.

Kaže da postoje četri stvari bez kojih joj dan nije dan: smoothie koji muti svako jutro, dobre muzike u ušima, istrčane kilometraže na savskom nasipu i udaranja boksačke vreće.

Teški je ovisnik o palačinkama, burgeru, sushiju, sladoledu, glazbenim i filmskim festivalima, koncertima, izlascima i TENISICAMA. Morala je kupiti posebni ormara za njih. 

Što se tiče dobre glazbe u ušima za nju su oni vrh svemira, baš ono najdraži:  Aaliyah, Toni Braxton, Ashanti, Ciara, Nelly Furtado, M.I.A., Jessie Ware, Lulu James (koja ju je zašlatala na Unknown festivalu), La Roux.  Voli i dečke: Justin Timberlake, Dr. Dre, Timbaland, Kanye West, Justin Bieber, Bruno Mars, Pharell Williams…Jamiroquai.

Tvrdi da subota nije subota bez kave na Britancu s prijateljima na kojoj prolaze detaljni plan kuda i kada navečer. 

U redakciji Entera je uvijek najglasnija. Pjeva, pleše, glumi punih 8 radnih sati što kolege često izbaci iz takta. Ah, priznajte da bi se mi na Enteru trebali naći na listi za beneficirani radni staž.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]