Antonela Aračić

Lijeni radoholičar. Žena stalno priča kako bi najradije dan provela u krevetu uz serije i čokoladu, a na nogama je najmanje 15 sati dnevno, trči s posla na posao, čisti i onako već čistu kuću i šeta svojih milijun pasa. Sama svoj paradoks. Voli šminkati sebe i druge i to odlično radi. Sama za sebe kaže da je neshvaćena. Kad naraste želi biti J.Lo. ili Doris Dragović.

Antonela… Antonela puno radi. Voli Duke Dumonta. Uvijek nađe najbolje remixeve komercijalnog trasha koji joj trešte iz auta. Snima ih na CD-ove iako je 2017. godina. Voli i rock. Ne voli biti u centru pažnje. 

Uvijek gleda kako da drugome uljepša dan, a ako njen i nije dobar, opet se trudi okrenuti sve na pozitivu. Voli ljude skoro kao što voli pse. A teško je i nju ne voljeti. 

Žena sa muškim humorom koja voli šminku, životinje i radio. Kune se u srpske lijekove i njemačke aute. Svaki dan nas pita ima li lijep glas. Mi kažemo da ima. 

Tvrdi da kremšnite liječe glavobolju, a neosporava ni da puding djeluje protiv bolova. Ima oko za detalje, sredi sebe, sredi druge u najbržem mogućem roku. Voli komedije, uglavnom loše, padne u trans gledajući White Chicks po pedeseti put. Dežurni i najbolji savjetodavac. Lijepo pjeva, ali se srami toga pa najluđe koncerte odradi u autu ili tuš kabini. Još uvijek čeka da joj netko pokloni veliki buket bijelih ruža. 

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]