Bruna Stefanović

Bruna je rođena ‘97 u Zagrebu.

Završila je srednju za medije, neko vrijeme se bavila novinarstvom i titlanjem videa, ali ipak je ljubav prema radiju prevladala i dovela ju na Enter.

Većinu dana se smješka, odnosno urla od smijeha na fore dečkiju u našoj redakciji, ali kad dođe neki dan da nije dobre volje, tužna ili ljuta, znat ćeš. I mislimo da je najbolje izbjegavat ju. A ne.. Onda će se još više naljutit jer nitko ne priča s njom.. Ali kad joj nešto i kažeš ili ispričaš krivo je. Ahh..

Kava, horoskop, češnjak i romantične komedije su na njezinoj hejt listi i nikako ju nećeš razuvjerit da je nešto od toga dobro/fino.

Ali zato obožava umjetnost, mjuzu, ne postoji dio dana kad ju ne sluša (čak i zaspi sa slušalicama u ušima!), zimu i sve vezano uz to godišnje doba, rad, ambiciozne ljude, duhovite frajere, tenisice (jako teško da ćeš ju vidjet u štiklama), zdravu prehranu, trčanje i treninge, i seriju ‘Friends’ (ženska zna napamet tekst svake, baš svake epizode). Ima jako velike oči, ali ne vidi dobro na daleko pa zato rijetko pozdravlja frendove na ulici.

Možemo ti ju predstavit u obliku eseja, ali najbolje je da ‘klikneš’ play na 97 i 99 Mhz, pa da ‘kliknete’.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]