CVITA TUDOROVIĆ

Bok!

Ja sam Cvita, dolazim s otoka Pašmana, točnije iz sela Neviđane. Osnovnu školu sam završila na otoku, srednju u Zadru i evo me sad u Zagrebu gdje studiram 4. godinu novinarstva na FZPG-u.

Rođena sam 14. veljače 2000., na Valentinovo, dan zaljubljenih tako da je logično da od svog dečka uvijek očekujem dva poklona.

Trenirala sam mažoretkinje osam godina, natjecala se po Hrvatskoj i osvojila sam zlatnu i brončanu medalju pa sam tako imala čast poharati djevojke i na europskim prvenstvima.

Kao pravo dalmatinsko dite volim more i sol, pa mi je preko ljeta omiljeni hobi skijanje na moru. Iako mi je teren poznat jer skijam oko otoka ljubavi Galešnjaka ipak još uvijek zaradim par žuljeva na rukama.

Slobodno vrijeme provodim druženjem s prijateljima, a najviše volim boraviti u prirodi. Zelenilo me opušta, pa vrlo često znam pobjeći od asfalta i gužve na neko selo i udriti po dobrom pikniku i šetnji sa čokoladnim labradorom. Zabavim se badmintonom, kartanjem, roštiljem i dobrom bocom vina.

Da mi je ovo zadnji dan u životu vjerojatno bi ga započela dobrom kavom, bacila bi oko na Netflix da pikiram neki dobar film ili sezonu serije, ubila bi se u lazanjama s kozicama i sve začinila s čašom vina bez koje ne idem na spavanje.

I za kraj podijelila bi svoj omiljeni citat „Čovjek samo srcem dobro vidi. Bitno je očima nevidljivo“.

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]