Dalia Abdel Rahim

Crna Dalia iz Bjelovara. Da… i inače baca loše fore. I svi kolutaju očima kad se sprema ispričati vic. Fitness je manijak. Predvodi u disciplinama: spavanje, jedenje, treniranje živaca dragom, gramatika i pravopis. Ubila bi za indijsku hranu!

Voli njemački jezik. Bila je jednom u Njemačkoj. U Njemačkoj je najbolja indijska hrana. Dvije lijeve noge ju ne sprječavaju da uživa u plesu i aerobiku, uvijek ju zadnju izvlače s plesnog podija.
Završava učiteljski faks. Ispiti iz gitare su joj ostavili traume. Crazy cat lady koju vlastita mačka ferma samo onda kad traži hranu. Teški je romantik, iako to ne želi priznati.

Nesuđena glumica, oduvijek sanja o svjetlima reflektora uperenim na nju – glumila je Djeda Mraza u osnovnoj školi. Sanjala je biti i radijska voditeljica. Next goal – hostat TV emisije. Do tad je na radiju i to vikendom u terminu od 09 do 14h. Sudanka porijeklom, a po prirodi je basic white girl: voli kavu, Starbucks, Beyoncé, rozu boju, Uggsice i Adidas. Da je reperica zvala bi se Queen D. Dečko joj je reper. Bucket list: obići istočnu Aziju, sky-diving, imati walk-in closet, biti na crvenom tepihu i voziti traktor. (?)

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]