Ivan Vukušić

Rođen u Zagrebu na ljeto 1981. – e pa to ga je i modno i glazbeno odredilo za cijeli život. Velika opsesija su mu zvukovi ritam mašina i sintisajzera što znači da je redovno na e-bayu u potrazi za nekom novom vintage igračkom. Mrzi skupi shipping iz Amerike.
Radio, TV, glazbena produkcija, repanje i falsetto pjevanje – najveće životne strasti. Upravo radi album s prijateljem i mentorom Darkom Juranovićem D`Knockom tako da ako mislite da imate smisla za mjuzu slobodno se javite preko Entera.; novih talenata nikad dosta!
Za dobar komad robe ulazi čak i u second hand shop ili se ranije diže nedjeljom zbog Hrelića. Cjenjkanje je ovisnost koje se ne namjerava tako skoro riješiti.
U slobodno vrijeme (kojeg nema) proizvodi kul dizajnerske lampe brenda D’Lamp™. Sve ozbiljnije razmišlja o otvaranju trgovine negdje u gradu. Strpljivo čeka ponudu od IKEA-e da zaradi svoj prvi milijun.
Svaka tri mjeseca pravi se pametan u svojoj kolumni u magazinu Storybook, a svaki drugi tjedan voli se malo pokazati i na telki (da ipak ne zaboravite i kak izgleda) vodeći emisiju Garaža.
Ovisnik je o tenisu kojeg je trenirao do 14. godine, a onda je ponestalo para. Zato danas frustracije rješava organiziranjem retro teniskih turnira na Šalati.
5 godina budio se u pola 5 ujutro i radio Jutarnji show na Anteni s Barbarom Kolar. Bilo nam je dosta njegovih podočnjaka pa smo mu se na Enteru smilovali i dali mu malo kasniju šihtu – Maraton hitova od 14 do 18. To znači da će imati vremena navečer brijati po gradu, raditi mjuzu, duže spavati i sanjati kako pobjeđuje Borga u finalu Wimbeldona.[There are no radio stations in the database]