Lucija Jakelić

Lu(cija) Jakelić je dvadesettrogodišnjakinja koja čini se, već proživljava krizu srednjih godina. Iz Đurđevca je ori

ginalno, a u Zagreb je došla: postati gospođa. Ekvivalent tome pristojan je posao na radiju Enter Zagreb, na kojem je osvojila pozicije Newsprezenterice i Station Voica (da, sve one reklame ne radi robot već žena). Na petoj je godini studija Komunikologije jer je znatiželjni komunikacijski štreber, a i ne zatvara usta baš – ni kad priča, ni kad pjeva. Slijedi besramna promocija youtube kanala Lucija Jakelić. Tako uz novinarstvo, ples i glazbu, zaljubljenik je u i kazalište, pa ju možete naći i kako glumata u Komediji. Granići s LUdilom, ali LUda je u granicama.

Najbolji kompliment u životu dobila je od producenta Entera, Marka Bijelića, jer joj je rekao da je “kao šalica čaja na kišan dan”, a i da je “sve samo ne obična” (prilikom iskazane želje da želi da se na Tvoje lice zvuči poznato mogu prijaviti i obični ljudi). U prijavi za posao na Enteru glumila je Alku Vuicu i osjeća da je ona njena duhovna životinja.

Jako voli pedesete i šezdesete godine i sve vezano uz njih – vintage društvo, glazbu, stil, umjetnost, a i poEnterčila se, pa je sad u opus dodala i Chainsmokerse, Shawna Mendesa i Armina van Burena – ali samo dok joj ne dosadi playlista. Voli i navijati za tuđi uspjeh i sreću i ljude koji vole pričati o svijetu, svemiru, devedesetima i Youtubeu. Ne voli zavist, ignorantnost, apatiju i – obično. Iako se većinu vremena čini odsutna ili smotana, zamjećuje puno više nego što misliš i actually se zaljubi u tebe i sve što ti, kao potpuno svoj Ti, jesi.

Lako je zaljubljiva u sve dečke i pjevače i život. Trenutno je u sretnoj vezi s audioproducentima Entera, ovisi o danu u tjednu. Jedino što oni još to ne znaju.[There are no radio stations in the database]