Marko Bijelić

Marko je rođen 27.01.1993. u Maksimiru gdje je zbog straha odlučio provesti ostatak svog života. Tako je Marko tamo pohodio osnovnu i srednju školu, a potom i Ekonomski fakultet.
Mnogi misle da sve što radi u životu radi zbog Armina van Buurena koji je u životu ovog momka već dobio ulogu svojevrsne religije. I to do te mjere da je jednom za vrijeme njegovog seta proveo tri sata čučeći i skrivajući se ispod stage-a samo kako bi ga upoznao.
Studentske je dane ispunio ispunjavanjem polica u supermarketu i folijanjem paleta u skladištu. To je trajalo dva tjedna nakon čega je došao na Enter. Prvi puta došao je kao volonter jer mu se svidjela atmosfera te je nakon tri mjeseca volonterskog rada otišao u potragu za svijetlijom budućnosti. Nije ju našao pa ga evo opet ovdje – ali ovaj puta sa stvarnim poslom!
Kako voli putovati te za to ne bira mjesto, vrijeme ili prijevozno sredstvo, u pratnji svog frenda i Nine Slišković pobjedio je na prvom Enter the Callenge-u kada su kao ekipa autostopom za 24 sata bez korištenja novaca ili mobitela došli čak do NIZOZEMSKE! Vjerojatno je i to bilo presudno za njegovo povratak na Enter.
Uz ovu pobjedu, za sada su mu najveći uspjesi u životu intervju s Armin van Buurenom te petica iz glazbenog u prvom razredu srednje nakon što je na svoju inicijativu otpjevao Čarobnu frulu i profesoricu ostavio bez daha. Kasnije je shvatio da se zahliknula žvakaćom gumom… Ali neka. Petica iz zalaganja je bila tamo.
U domu Bijelić svi su jako ponosni na Marka jer je zaposlivši se na Enteru konačno napustio Maksimir.
VOLI: Armina van Buurena, odlaske u Amsterdam, adrenalin, daleka putovanja, nositi šiltericu u zatvorenim prostorima, konfete, čokoladu, marketing i dobru mjuzu
NE VOLI: Cajke, datulje (?), tvrdo kuhana jaja, pisati autobiografske tekstove

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]