Marko Otašević

Ševa nosi taj svoj nadimak još od osnovnjaka, i kaže kako je, ako ništa, uvijek bio dobar katalizator za početak razgovora. Znaš kao one fore, “Ševa daj poševi nešto” i slične polu-primitivne dosjetke. Frendica je to izvalila još u sedmom razredu i kak to bude s nadimcima, jednostavno je ostalo.

Ševac je jedini DJ koji može reć da je na Enteru novo-stari. Bio je tu kad su samo hitovi tek počali svirat, pa zapalio sjeverno na neko vrijeme kak bi našao sebe i putem shvatio da sve šta mu treba ima ovdje u Zagrebu. Po struci zapravo grafički dizajner, uvijek je imao šta za reć, ali ne nužno bit svakom loncu poklopac jer mu je samom taj atribut često antipatičan.

Tako da se posao na radiju zapravo nametnuo sam od sebe nekim logičnim slijedom zbivanja. Što se tiče brije, nikak se ne može odlučit pa tako jednu večer pije limenke s apsolutnim klošarima, a onda iduću bude u separeu sa svojom +1. To objašnjava na način kako voli bit okružen s ljudima “from all walks of life”, jer tako cijelo vrijeme drži svoje mentalne vidike dovoljno proširenima. Jednako vremena provodi u klubu kao i u prirodi, jer ravnoteža je sve.

Ful voli punjene paprike, crtiće i svemir, a ne može smislit neiskrenost i muljanja. A ni porculanske lutke mu nisu najdraže, kaže da postoji nešto iskonski jezivo u njihovom pogledu. Pa ti vidi…

 [There are no radio stations in the database]