Marta Vukasović

Marta je rođena 31.7.1996. Ako si jedan od onih horoskopskih fanatika, odmah si skužio da je lavica, što zapravo nema puno veze s realnošću. Uglavnom je izgubljena, vjerojatno i nevidljiva jer se često dogodi da ni svjetla na senzor ne odreagiraju na njezinu prisutnost (iako to zvuči pomalo lavovski, moraš priznat da kad očekuješ od svjetla da se upali i nije baš neki pretjerani zahtjev).
Ipak, kao dijete je još imala nekog lavovskog potencijala pa se gurala kud god je stigla: od glazbene škole, preko dramske i plesne skupine, pa sve do filatelističkog društva (skupljanje poštanskih markica, jer je u tom području budućnost najsvjetlija). U ničemu se nije ostvarila do kraja, pa sada marljivo studira novinarstvo i ima samo dva hobija kojima se potpuno posvetila. To su spavanje i gledanje serija, a oboje voli odraditi maratonski.
U skladu s hobijima, najdraži predmet joj je dekica. Najdraže mjesto je gdjegod ima francuske salate, a za najopasnije mjesto na svijetu misli da je traka za trčanje.
Još uvijek ne zna što želi od budućnosti, ali se nada da će kada odraste imati jednu cijelu veliku prekrasnu sobu za knjige i kutak za čitanje (i da će negdje među tim knjigama biti mini hladnjak s dnevnom zalihom francuske salate i sira).

 

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]