Natalio Nalis

Natalio Nalis rođen je 08.12.1993. u Zagrebu, malom gradu pored Velike Gorice.

Kao sin profesora glazbe jasno je zašto je vrlo rano ušao u taj svijet.
Sa 6 godina počeo je svirati gitaru na privatnim satovima, a u drugom razredu osnovne upisuje glazbenu školu ˝Vatroslav Lisinski˝, u kojoj nastavlja svirati gitaru i prvi se put susreće s notnim zapisom. Nakon završene osnovne upisuje i srednju glazbenu školu, smijer Glazbeni teoretičar, gdje je počela njegova borba sa sviranjem klavira i klasične glazbe na istome.

Nekoliko godina svirao je kao gitarista, razne glazbene stilove, u svakakvim demo i cover bendovima. Iako je bilo za očekivati da će nastaviti svoje glazbeno školovanje na Muzičkoj Akademiji, Natalio u glazbenoj teoriji nije vidio smisao svoga života pa počinje razmišljati o alternativama.

Dok je konobario po klubovima, kafićima i restoranima imao je vremena razmišljati o životu. Znao je da je glazba njegov poziv i tražio je načinkako da ostane u profesiji, a da izbjegne svakodnevno, višesatno vježbanje instrumenta. S 20 godina kreće na Akademiju glazbene produkcije u Zagrebu (MPA), gdje vrlo brzo odlučuje da je to profesija kojom se želi baviti.

Radi na raznim projektima s kolegama glazbenicima i producentima te od svakoga nastoji pokupiti ponešto znanja i trikova. Trenutno svira u nekoliko bendova kao bas gitarista jer, kako navodi, ne postoji zabavniji instrument od bas gitare. Pati na studijsku i glazbenu opremu te navodi kako niti jedna žena ne može pružiti toliko topline koliko analogna oprema to može. San mu je otvoriti profesionalni glazbeni studio, a ne bi bilo loše u cijelu priču ubaciti i video produkciju, koja je danas vrlo bitna. 5 godina je u sretnoj vezi, a bit će u još sretnijoj kada skupi dovoljno novaca za vrhunski mikrofon.[There are no radio stations in the database]