Nina Skočak

Nina je već nakon mjesec dana u redakciji dobila nadimak Cruella de Vil i to ne zato što ne voli životinje, nego zbog njenih zanimljivih kombinacija. Tako su joj duge bunde i kaputi apsolutni must have, a ako je vidiš bez crvenog ruža i visokih peta, bježi! Ima loš dan.

Inače ima 21. godinu, paralelno studira politologiju i novinarstvo, za sebe kaže da je velika štreberka i perfekcionist, a jednom je čak četiri puta išla na isti ispit da četvorku ispravi na peticu. Luđaštvo! Dva puta proglašena za najbolju studenticu novinarstva, a sada je odlučila da ono što uči na faksu želi primjeniti u praksi.

Kada nije na Enteru i ne ide na faks, trenira suvremeni ples(i to već 15 godina) i volontira u bolnicama tako da djeci čita priče. Vikendima preko dana pohađa nekakve političke konferencije, a preko noći čujemo da voli lomiti zagrebačke klubove. Najdraža stvar kod izlazaka su joj dobri afteri.
Ima narančastog mačka kojeg stalno pokazuje po redakciji, stalno (ali stalno) se smije, najdraži grad joj je Berlin, najdraži film Amelie, živi 10 minuta pješke od posla, voli kavalire i obožava sve vrste pokrivala za glavu.

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]