Nina Slišković


Nina Slišković shows

Enter Jutro | Nina Slišković Goleš

Hitovi od ranog jutra!

Nini se često pripsuju atributi kao što su “ljupka” i “svestrana”. I to ne bez razloga. Žena je radijska i TV voditeljica, blogerica, autorica bloga Ruž&Ružmarin, kolumnistica Cosmpolitana, PR-ovka… Ma svašta nešto. Nema mira i stalno nešto radi.

Splićanka je sa zagrebačkom adresom i čudnim mixom naglasaka. Ali odmah skužiš da je negdje od “doli”. Kad je pitaš da ti prevede zagorsku popevku, dobiješ nešto sasvim deseto što nema veze sa zdravim razumom.

Rijetko tko obožava životinje kao Nina. Konkretno – pse. I to do te mjere da ih svako malo spašava na ulici, a na koncu ih i udomi. Možda je do horoskopa… Ah, te vage.

Kao i većina žena, ful brije na modu i na namještaj iz IKEE. Nema tremu u eteru niti pred kamerama, ali se zato sva jadna smežura od treme i panike kad pred konobarom u trenutku mora odlučiti što će jesti/piti. Mora da je do toga što obožava finu klopu pa želi donijeti pravu odluku. (To ju je mama razmazila, inače food blogerica.)

Kako kaže Nina: “Kad narastem, želim pisati knjige, imati vinograd i gledati more.”. Tipične “Nina Slišković” ambicije. Da je nema, ne bi je se moglo niti izmisliti.

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]