Petra Gajšak

Petra Gajšak rođena je 21.09.1991. u Zagrebu, gdje je uz srednju školu Primjenjenih umjetnosti i dizajna završila i srednju glazbenu. Violinu svira od svoje šeste godine, a studirala ju je na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Zadnje je radila u osnovnoj školi kao profesorica glazbenog, ali put ju je nekako doveo do nas.

Može se pohvaliti titulom jedine mame na Enteru. Da dobro si čuo! Iako ima dvoje svoje djece sad ima i nas 🙂 Od kad se smjestila u redakciju Entera svi smo postali ˝ribica˝, više ne znaš tko se kako zove. Ladica joj je vječito puna slatkiša i grickalica, jer kako kaže čokoladom se svi daju podmitit. Pohvaliti se može i nekim ulogama u domaćim serijama i reklamama, a najviše od svega kaže voli pjevati.

Rijetko ćeš ju vidjeti zrihtanu i sa šminkom, više voli trenirke i tenisice, a za sebe kaže da je najveći Adidasov fan. Nema dlake na jeziku i bez pardona ti kaže što misli. Radi li ujutro ili naveče uvijek je navinuta, a njezini plesni pokreti ne mogu se opisati, to jednostavno treba vidjeti, pitaj Cifa 🙂

 

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]