Robert Medvedec

Robert, poznatiji kao Robi ili Medo, rođen je 1998. u Rijeci. Od samih početaka vrlo bistar, ambiciozan i uporan što mu je omogućilo da bude dobar u više-manje svemu što radi (ili da barem tako misli).

Već od 3. godine aktivno uništava svoj oštar vid, iako zasad vrlo neuspješno, gameanjem na svom PC-u. Tada se rađa ljubav prema računalima koju je odlučio pretvoriti u profesiju upisivanjem FER-a, no čini se kako je trenutno malo zalutao. Igranje sportskih igrica privuklo ga je sportskom novinarstvu i novinarstvu općenito, što ga je dovelo u naše radijske odaje.

Unatoč velikom broju provedenih sati u sjedećem položaju, sportske aktivnosti ga nikad nisu odbijale. Naprotiv, rukometom se bavi već 12 godina i još uvijek aktivno igra u klubu iz Crikvenice. U međuvremenu su na redu bili tenis i naravno – košarka, sport zbog kojeg se broj neprospavanih noći svakodnevno povećava. Dolaskom u Zagreb u njemu se budi ljubav prema trčanju te gotovo svakodnevno ostavlja tragove svojih Nikeica na Savskom nasipu.
Iz njegovih slušalica, osim Enterovog zvuka, često se mogu čuti old-school rap beatovi, kojih nikad dosta, kao i pokoja rockerica. Ogroman je fan Eda Sheerana, čiju mjuzu navodi kao glavni razlog sviranja gitare. Svetim trojstvom smatra Star Wars, LOTR i Harry Pottera. Uz Back to the Future odmah iza njih. Teški geek.

Jedino što voli više od noninih ‘njoka i gulaša’ su famozni bakini kolači.

 

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]