Sven Ložnjak

Rođen 28. kolovoza ’93. u hrvatskoj metropoli i luta ulicama grada kojeg još uvijek nije do kraja upoznao. I dalje se izgubi na putu do Trešnjevačkog placa.
Nakon silnih godina provedenih na zagrebačkom asfaltu zaključio je da ne želi otići iz metropole. Iako nikada nije skijao na Sljemenu, voli zimu i božićni duh, a ljeta provodi najčešće na Jarunu ili na rubnim dijelovima grada.

Završio srednju Trgovačku školu u Zagrebu i uz svo stečeno znanje bježi od trgovina. Bezuspješno.
Misli da je duhovit, obožava životinje, aktivno je neaktivan, oko hrane je izbirljiv (ne voli karamelu, kokos, Pringels, kolače!) i, kako sam kaže, defektan je na najbolji mogući način.

Može kihnuti tako da i mrtve probudi, ali njega niti jedan alarm na svijetu ne može probuditi. Nerijetko trči na sastanak ili dogovor i tako potvrđuje izreku: „Tko nema u glavi, ima u nogama.“

Kao klinac igrao je na daskama Zagrebačkog kazališta mladih. Iako ih je odavno prerastao i dalje ne prestaje glumatati i kaže da će u duši uvijek ostati dijete. Sada kao glumac amater nadoknađuje nepročitane lektire i radi na produkcijama raznih predstava u sklopu organizacije glumaca amatera „Točka na i“. Sanja o Hollywoodu, ali uspjeli smo mu objasniti da je Bollywood ipak malo realnija opcija.

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]