Tea Hendija

Tea Hendija oduševljena je što upravo sad čitaš njenu biografiju! Ako nastaviš, saznat ćeš da je rođena 28.06. u Zagrebu. U horoskopu je rak, podznak vaga, čakre su joj uvijek u balansu.
Balans ima i od rane dobi s glazbom zbog čega je završila glazbenu školu gdje je svladala sviranje klavira kao Guetta mixetu na svojim live nastupima. Paralelno sa sviranjem klavira, vježbala je i svoje trbušnjake i bicepse na jazz dance satovima, a do danas je isprobala gotovo sve plesne stilove i trenutno se u slobodno vrijeme rasteže na satovima baleta.
S radijem je u ljubavnoj vezi još od završenog faksa, gdje je prvo radila na radio Studentu, a kasnije je završila i na drugim radijskim postajama gdje je radila kao producentica programa i kasnije- glazbena urednica.
Svaki dan neumorno preslušava novu glazbu kako bi vam mogla izabrati najbolje hitove na Enteru! Upravo je ona zaslužna što uporno pokušavate shazamati ovu pjesmu na Enteru- Angger Dimas & South Central – Drop That Low (Furkan Soysal Remix)- nema na čemu, a osim standardne playliste preko dana, brine se da vam zvučnici eksplodiraju uz njenu Enter Peglaonu.
U slobodno vrijeme šalje neprimjerene poruke Dillonu Francisu i traži partnera za latino američke plesove.[There are no radio stations in the database]