Tea Hendija

Tea Hendija oduševljena je što upravo sad čitaš njenu biografiju! Ako nastaviš, saznat ćeš da je rođena 28.06. u Zagrebu. U horoskopu je rak, podznak vaga, čakre su joj uvijek u balansu.

Balans ima i od rane dobi s glazbom zbog čega je završila glazbenu školu gdje je svladala sviranje klavira kao Guetta mixetu na svojim live nastupima. Paralelno sa sviranjem klavira, vježbala je i svoje trbušnjake i bicepse na jazz dance satovima, a do danas je isprobala gotovo sve plesne stilove i trenutno se u slobodno vrijeme rasteže na satovima baleta i dancehallu.
Od ostalih hobija, kao prava ljubiteljica glazbe u slobodno vrijeme i pjeva u akademskom zboru Ivan Goran Kovačić, što znači da je među rijetkima koji uspješno spajaju ljubav prema različitim glazbenim stilovima, preko tech house-a i trapa, pa sve do klasične glazbe!

S radijem je u ljubavnoj vezi još od završenog faksa, gdje je prvo radila na radio Studentu, a kasnije je završila i na drugim radijskim postajama gdje je radila kao producentica programa i kasnije glazbena urednica.

U međuvremenu je stigla i magistrirati novinarstvo, završiti tečaj daktilografije, dobiti nagradu Ambasador za najbolju radijsku emisiju, a zbog poznavanja tekstova svih mogućih pjesama zovu je  ‘hodajući jukebox’!

Svaki dan neumorno preslušava novu glazbu kako bi vam mogla izabrati najbolje hitove na Enteru, a sve novitete predstavlja vam svaki tjedan u chartu E top 20! Osim standardne playliste preko dana, brine se da vam zvučnici eksplodiraju svake srijede uz njenu Enter Peglaonu.

Uz najnovije hitove, želi vas nekad vratiti i u doba maturalca i srednje škole uz old school hitove koje možete na Enteru čuti svake subote 0d 19h u Maratonu Beatova.

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]