Veno Parašilovac

Veno veno veno rođen je u Zagrebu 1994 godine. Student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, od malih nogu omiljeni potomak dinastije Parašilovac , svoje djetinjstvo obilježio je sportom i glumom.
Od svoje četvrte pa sve do šesnaeste godine aktivno se bavio plivanjem te čak 2 godine držao titulu drzavnog prvaka u dvije discipline. Danas su od sporta ostala samo široka ramena, a inače se intenzivnije bavi treniranjem prstiju na kompjuterskim igricama dok formu postiže uz minimalno truda u ljetnim mjesecima prije šprehice po Jadranskoj obali.

Gluma je ipak ostavila više traga u Veninim venama pa tako i dalje aktivno glumata u predstavama kad god stigne. Daske u glavi za sada su mu sve na broju (više manje), no ipak, ona najvažnija, koja “život znači” nalazi se na zidu Venine sobe kao odličje za najboljeg glumca 20. smotre kazališnih amatera Zagreba 2016. godine.

S radijem se upoznao u ranoj dobi, kad su ga ščepali iz ZKM-a da kao klinjo počne snimati radio drame za djecu, a u međuvremenu je davao i glasove u reklamama te sinkronizirao crtiće što mu je, uz rad na Enteru, jedno od najljepših poslovnih iskustava. Glumio je i u dugometražnom filmu, okušao se bezbroj puta na kazališnim daskama, ali za mikrofonom se ipak osjeća najugodnije te mu je zato mjesto na 97 i 99 MHz ispunjenje dječačkih želja.

Facebook Comments


[There are no radio stations in the database]