Što se događa s Tomorrowlandom? Sve društvene mreže zavijene su u crno!

Written by on 03/12/2019

Bez ikakve najave, jučer su sve društvene mreže Tomorrowlanda postale – crne. Crna profilna, crna cover fotka. I to bez ikakvog opisa. Facebook, Instagram i Twitter – identično je na svim mrežama.

Ni službena web stranica nije izuzetak, kompletno je crna.

Ovo ful vuče na potez Swedish House Mafie čiji su svi članovi, osim Steve Angella, svoje fotke također zamijenili crnima i pobrisali sve svoje objave s Instagrama bez daljnjih informacija otkako su to napravili.

Uz to, skoro pa je točno godinu dana otkako je Tomorrowland najavio svoje izdanje za 2019. godinu pa to ujedno može značiti i da ćemo uskoro doznati koja je tema 2020. godine. Već smo pisali o špekulacijama kako se već sad zna koja će tema biti sljedeće godine. Fanovi su uvjereni kako će to biti nešto povezano sa svemirom, što ponovno ima neke logike jer je velika većina svemira – crna.

 

 

A ima ih oni koji su se potrudili kopati malo dublje po ovoj temi i još su više uvjereni kako se ovakav potez Tomorrowlanda gotovo sigurno ne odnosi na Swedish House Mafiu.

Možda su i jedni u pravu, možda drugi, možda oboje, a možda nitko. Možda je to sve povezano s potencijalnim dolaskom Tomorrowlanda u Hrvatsku?

Saznat ćemo uskoro.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]