#Enter10000 – odvozi najviše kilometara na svom bajku i osvoji električni bicikl ili hoverboard!

Svaka tjelesna aktivnost je pohvalna i poželjna, a još je i bolja kad znaš da ti može osigurati ful vrijedne nagrade!

Ovog puta zadali smo si zadatak zajedno s vama u gotovo mjesec dana izbiciklirati 10.000 km!

[brid undefined=”undefined” player=”9508″ title=”undefined”]

To ne možemo sami pa želimo da se aktivirate baš svi neovisno o tome gdje se nalazite. Znači – pravi #enterarmy po cijeloj Hrvatskoj! A može i šire!

Bilo da ideš do posla, uz obalu, rekreativno u Maksimir ili pak razonode radi pedaliraš po Sljemenu – nama je nebitno. Bitno nam je samo da se uključiš i pomogneš nam da zajedno ostvarimo cilj, a to je brojka od prevaljenih 10.000 km!

Kako bi se uključio u naš “mali” pothvat i kako bi ti mogli ući u trag s prijeđenim kilometrima, sve što trebaš jest skinuti Endomondo aplikaciju, odabrati opciju bicikl te na kraju svake vožnje na svoj Facebook profil shareati post s prijeđenim kilometrima uz obvezne hashtagove #Enter10000 i #prosport. Pritom je jako bitno da ti postovi budu javni, odnosno “public“, jer je to jedini način na koji ti možemo ući u trag i preko hashtagova pratiti tvoje kilometre.

Cijela priča kreće u ponedjeljak, 7. kolovoza točno u podne i traje do 1. rujna točno u podne, kad proglašavamo TOP 3 “biciklista” s najviše prijeđenih kilometara.

Onaj najuporniji i s najviše prevaljenih kilometara osvaja glavnu nagradu – električni bicikl u protuvrijednosti većoj od 10.000 kn! Zakinuti neće ostati niti preostala dva sudionika po broju kilometara jer njima smo osigurali novi Hoverboard  i ProSport poklon paket!

Sve znaš, a na tebi je da se aktiviraš. I ako te netko pita zašto toliko puno i dugo pedaliraš, ti mu samo reci “Ne znam ja ništa, ja sam tu biciklom.