Imamo #Enter10000 pobjednika: Karlo Luka Mutnjaković prevalio 2.800 kilometara i osvojio novi električni bicikl!

Kad smo si u početku #Enter10000 zadali cilj od čak 10.000 kilometara, mislili smo “Ma, nema šanse!“. A opet – evo nas na ispedaliranih 16.700 kilometara!

Pedalirali ste punom parom punih mjesec dana i svakome od vas tko se uključio u ovaj pothvat skidamo kapu do poda. Neki su prevalili više kilometara, neki manje, a neki su pak (poput našeg pobjednika) pedalirali do te mjere da su kilometre tukli i za vrijeme 30-minutne pauze na poslu. Bilo kako bilo, na kraju dana nama je bitno da ste učinili nešto dobro za sebe i svoje tijelo.

Iako su određeni natjecatelji u početku kako kod ostalih slušatelja, tako i kod dijela naše redakcije budili sumnju zbog broja svojih prevaljenih kilometara, sve je regularno i tim više ti natjecatelji zaslužuju još veći naklon.

Tako je naš pobjednik Karlo Luka Mutnjaković sam ispedalirao fascinantnih 2.811 kilometara i osvojio novi električni bicikl!

Na drugom mjestu nalazi se Domagoj Kruhak s 1.931 km, a prati ga trećeplasirani Tin Kaurić s 1.862 ispedalirana kilometra. Ovim je dečkima njihov rezultat osigurao novi Hoverboard!

Još jednom čestitamo svim dobitnicima, a niže prilažemo i kompletnu evidenciju svih sudionika koji su se uključili u #Enter10000.