Pomicanje granica: Armin van Buuren sprema ASOT show u trajanju od 14 sati!

Da, dobro si pročitao/la. Sprema se A State Of Trance epizoda duga 14 sati.

I prije smo znali da je Armin freak (u pozitivnom smislu 🙂 ), barem po pitanju svojih duljih “Armin Only” setova i maratonskih nastupa na festivalima, ali 14 h?! Svaka čast.

Naime, povodom Amsterdam Dance Eventa (jednog od najvećih i najrespektabilnijih događanja u industriji elektronske glazbe) 19. listopada održat će se specijalna epizoda ASOT-a u sklopu koje će uživo svoje setove vrtiti Aly & Fila, Cosmic Gate, Protoculture, Standerwick, Ben Gold i Arminova malenkost. Event će se održati na dvije lokacije: u ASAF live Areni (za koje svi ulaznice mogu nabaviti OVDJE) te u središtu Armada Music-a, u ASOT studiju.

Budući da se radi o 836. epizodi A State Of Trance-a, ona će trajati 836 minuta iliti – punih 14 sati! Osim što će Armin live zaplejati svoj set uz svoje već potvrđene kolege na lineupu, cijelu epizodu vodit će i iz svog studija, a svi koji ulaznicu za event u ASAF live Areni kupe do 14. rujna u ponoć, automatski dobivaju priliku prisustvovati snimanju specijalne epizode u Arminovom studiju.

Što reći? Get ready to get into A STATE OF TRANCE.