Kako je biti Avicii? Enter Zagreb dijeli ulaznice za film o Aviciiju u CineStar kinima diljem Hrvatske!

Vjerujemo da si barem jednom u svom životu bio na nekom glazbenom festivalu i zabavio se kao nikad u životu. Isto tako vjerujemo da si se barem jednom zapitao kako je to biti planetarno popularni DJ.

Uskoro ćeš dobiti odgovore na svoja pitanja te priliku za doživjeti EDM scenu i od “iza kulisa” jer u odabrana svjetska kina, pa tako i CineStar Cinemas u Hrvatskoj, uključujući i Kaptol Boutique Cinema stiže ekskluzivni film o Aviciiju, jednom od najlegendarnijih DJ-a na EDM sceni – “AVICII: TRUE STORIES“!

Film će se emitirati 26. listopada u CineStar kinima po cijeloj Hrvatskoj i neće imati reprizu, a mi ti dajemo šansu da svjedočiš ovom EDM-filmskom spektaklu.

Avicii: True Stories“ nevjerojatan je koncertni film redatelja Levana Tsikurishvilija koji će ekskluzivno biti prikazan 26. listopada u odabranim svjetskim kinima, uključujući CineStar Cinemas i Kaptol Boutique Cinema.

Film govori o neuljepšanoj istini koja se krije iza planetarnog uspjeha ali i kontroverznog povlačenja mladog producenta nominiranog za prestižnu glazbenu nagradu Grammy te skladatelja i izvođača poznatog pod imenom AVICII (a.k.a. Tim Bergling). Projekcija uključuje i 30 minutni nastup s Aviciijevog posljednjeg seta na Ibizi kojeg je održao prije godinu dana – točnije 26. kolovoza 2016.

Film iznosi detalje o njegovom životu od samih početaka, o impoznantim uspjesima i vrhovima top ljestvica, svjetskim hitovima i posljedničnoj borbi s lošim psihofizičkim stanjima koja su neminovni dio ovakve karijere. Tsikurishvili je pratio Berglinga posljednje četiri godine snimajući Timova iskustva i razmišljanja uslijed rasprava s menadžerima – u dvojbi između zdravlja i razuma s jedne strane te pritisaka zbog ogromne zarade s druge strane.

U filmu se pojavljuju i kolege sa scene kao što su Tiësto, David Guetta i Nile Rodgers; “True Stories” prikazuje i njihov doživljaj slave te pritisaka s kojima se mogu identificirati uspješni izvođači zbog čega ovaj film postaje još atraktivniji za Aviciijeve obožavatelje.

Htio sam režirati iskren film o Timu kao osobi, a ne samo o Aviciiju. Svi znaju Aviciija ali rijetki poznaju Tima. Mislim da ovaj film zaista pokazuje Timovu borbu i karakternu snagu. Biti svjetska zvijezda nije lako kao što to djeluje na Instagramu.” – rekao je redatelj filma Levan Tsikurashvili.

Enter Zagreb ekskluzivni je medijski partner ovog filma i povodom toga vam dijelimo čak 30 ulaznica za sva CineStar kina u Hrvatskoj uključujući i Kaptol Boutique Cinemu. Imamo 10 ulaznica za CineStar u Zagrebu (Branimir Centar), 10 ulaznica za Kaptol Boutique Cinema (Kaptol Centar Zagreb) te 10 ulaznica za ostale gradove (Rijeka, Split i Osijek). S podjelom ulaznica krećemo već u ponedjeljak 19. rujna tako da – stay tuned! 🙂

Za više informacija posjeti WWW.AVICIITRUESTORIES.FILM, www.blitz-cinestar.hr i www.kaptolcinema.hr

Inače, ulaznice za jednu jedinu projekciju filma (koja će se prikazivati istovremeno diljem Hrvatske) već su u prodaji i mogu se nabaviti na službenoj stranici CineStara.