Zatvaranje ljetne sezone na Ibizi: Armin van Buuren i Sunnery James & Ryan Marciano odradili set na krovu Ushuaia Hotela!

Izgleda da Armin u zadnje vrijeme baš brije na B2B setove. Tijekom ljeta se u više navrata pridružio nekome na stage-u ili pak nekoga zvao da se pridruži njemu, onda je nedavno objavio kako će na Amsterdam Music Festivalu u sklopu Amsterdam Dance Eventa održati ekskluzivni B2B set s Hardwellom, a uz to je i cijelo ljeto svake srijede odrađivao nastupe sa Sunnery Jamesom & Ryanom Marcianom u Hi Clubu na Ibizi. Pa tako i jučer, kad je njihov specijalni nastup označio kraj ljetne sezone na tom party otoku.

Povodom toga su za nekolicinu fanova održali specialni set na krovu Ushuaia Ibiza Hotela, a cijeli event bio je pod pokroviteljstvom DJ Maga i streamao se uživo putem njihovih društvenih mreža. Kad se uzme u obzir da je do jučer u ponoć (s 13. na 14. rujna) trajalo glasovanje za DJ Mag TOP 100, cijela priča ima puno više smisla i ne čudi nas da je i DJ Mag imao svoje prste u tome.

Ruku na srce, dečki su ubili! Odradili su bruuutalan set koji ti niže i prilažemo, a koji ti može poslužiti i kao odličan warm-up za večerašnju epizodu ASOT-a.