Enter Zagreb podržava sve humanitarne akcije za Matiju Raosa, kolegu i osnivača Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca!

Written by on 15/09/2017

Enter Zagreb odlučio je podržati sve humanitarne akcije za Matiju Raosa, kolegu i osnivača Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca.

Sve do srpnja ove godine Matija je bio zdrav, aktivan, vrijedan i živio je život punim plućima. A onda se gotovo preko noći njegov život promijenio. Sredinom ljeta suočio se s dijagnozom zloćudnog tumora. Početkom svibnja pojavili su se prvi simptomi: blage probavne promjene i povremena bol koja je s vremenom postajala agresivnija. U bolnici Sveti Duh odrađena mu je biopsija, a nakon jednomjesečnih intervencija i pretraga Matija je premješten na onkološki odjel KBC Rebro, gdje su doktori dovršili pretrage i počeli provoditi terapiju.

U idućim tjednima Matiju čekaju novi ciklusi kemoterapije i brojne pretrage, koje su ga osim zdravstveno, iscrpile i financijski. Zbog dodatnih komplikacija s probavnim sustavom, Matija uopće ne može jesti, osim intravenozno, te do daljnjega mora biti pod stalnim liječničkim nadzorom, ne može napustiti bolnicu i nažalost nije u mogućnosti stvarati nove prihode.

Uz klasično liječenje, nužna mu je i dodatna, izrazito skupa terapija. Zbog toga je Matiji u ovoj situaciji ključna podrška i prisutnost najuže obitelji.

Matija svima unaprijed zahvaljuje na pomoći i moli za mir kako bi njegov oporavak bio što uspješniji te da se sva komunikacija usmjeri na broj telefona: 091 1946 604.

Matija se svima zahvaljuje na nevjerojatnoj podršci koju je dobio u tako kratkom vremenu. U manje u 24 sata dosegnut je prvi originalni cilj. Obitelj i prijatelji zahvaljuju se svakome od donatora na velikom srcu i nesebičnoj pomoći! Sav iznos koji se za Matiju dodatno skupi koristit će se u iste svrhe, jer još uvijek se ne zna koliko će trajati Matijin oporavak, kao i za slučaj eventualnih dodatnih troškova za inozemne stručnjake.

Svi koji žele i mogu pomoći, to mogu učiniti PUTEM OVOG LINKA.

Matija smo i ti i mi – zato stani na sekundu!

#zajednozaMatiju #togetherforMatija

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]