Najbolji festival na svijetu slavi 20. rođendan: Započela registracija za najveće izdanje Ultra Music Festivala u Miamiju!

Ljeto o’šlo, a razdoblje novih festivala – dobro nam došlo!

Iako je ljeto 2017. već lagani aorist, imamo se čemu veseliti jer su krenule pripreme za održavanje službeno najboljeg glazbenog festivala na svijetu – 20. obljetnice Ultra Music Festivala u Miamiju, a samim time krenula je i registracija za ulaznice!

Budući da se radi o okruglom rođendanu Ultre, malo je reći kako organizatori spremaju njeno najveće i najbolje izdanje ikad, a za pretpostaviti je da će se ulaznice prodati rekordnom brzinom.

Samo oni koji se registriraju na stranicama Ultre imat će pristup najjeftinijim mogućim ulaznicama, no pritom je važno napomenuti nekoliko stvari:

  • po jednoj je transakciji moguće kupiti svega dvije ulaznice
  • plaćanje je moguće samo kreditnim karticama
  • jedna kreditna kartica može se iskoristiti za samo jednu transakciju
  • sustavi plaćanja kao što su PayPal nisu podržani
  • za ulazak na festival potrebno je biti punoljetan (18+)
  • VIP ulaznice mogu kupiti samo osobe koje su 21+
  • nakon što se rasprodaju early bird ulaznice, u prodaju će biti pušteni dodatni kontingenti karata po regularnoj cijeni

Iako se uz inozemne festivale obično veže stigma da su skupi, vjeruj nam – i nisu toliko. Ako s planiranjem kreneš na vrijeme.  Cijene trodnevnih GA ulaznica za Ultru u Miamiju obično se kreće oko 300$ (iliti 1850 kn), letove možeš naći za manje od 400€ (točnije 2850 kn), a ako skupiš još dva frenda, apartmane možeš bukirati za cca 100€ po osobi za 4 noći. Sveukupno (s džeparcem) pričamo o manje od 1000€ koji uključuju sve – prijevoz, smještaj, festival i džeparac. Nekima jeftina, nekima skupo. No jedno je sigurno: vrijedi svake lipe. I baš zato kreni sa štednjom već danas. Isplatit će ti se.