#EnterBlog – Alex: “Bez penisa molim!”

Bok ljudi! Dobila sam tu čast probiti led i otvoriti jesensku sezonu blogova na Enteru.
Dok pijem čaj od koprive i buljim u laptop, razmišljam o gentlemanu. Gdje je nestao? Mislim, davno sam se pomirila da će mi tek jedan od dvadeset otvoriti vrata i skinut kaput, ali baš da smo došli do toga da mi je inbox na Facebooku krcat šovinsitičkim porukama i kitama? Mooolim?

Prije par dana svijetli meni inbox na Facebooku, kliknem, otvorim i imam kaj vidjet. Gospodin mi uletio fotkom svoje muškosti plus ubacio je i kratki video uradak jer fotka mu je vjerojatno bila pre mainstream. I sad gledam ja tu poruku, bome jednim okom gleda i ona mene i mislim si “Pa mogao si barem bok napisat” nego bez pozdrava odmah u glavu – BAM! Prvo sam bila zbunjena pa mi je postalo smješno i na kraju sam pobjesnila. Baš da do te mjere netko ne poštuje ženski rod, živo biće na kraju krajeva?! Fuj! I što točno napravit s tom fotkom, što je točno gospodin htio postić? Da ju uokvirim i pošaljem njegovoj mami za Božić, sigurno bi bila ponosna.

Nažalost gospodin se više nije javio tako da ne znam što je htio, ali recimo voljela bih ga vidjeti uživo da isprobam desni kroše. Možda bi mu se krv vratila u glavu pa da shvati kakav neodgojeni kreten je ispao.

Evo stvarno ne lažem, baci oko!

 

Ali nisu svi kao gospodin, neki su jači na riječima. Pa to izgleda nekak ovak:

Sad će još ispast gle nju kako se hvali uletima. Nažalost ovo nisu uleti, ovo je dno i toliko lejm da bih radije cijeli život bila sama nego pala na to. I poprilično sam uvjerena da i većina žena razmišlja isto. Vjeruj mi ne želimo takve poruke u inbox zato molim te razmisli dva put prije nego li izvadiš kitu jer moglo bi se dogodit da će ti zavijek ostati u gaćama.
Pusa, bok!