Brace yourself: Kreće “Game Of Thrones” LIVE koncertna turneja!

Da, istina je. Game Of Thrones širi se i izvan malih ekrana te sljedeće godine kreće na veliku svjetsku koncertnu turneju – i to pod palicom Ramina Djawadija, glazbenog kompozitora zaslužnog za epsku mjuzu iz ove naširoko hvaljene serije, koja mu je između ostalog priskrbila i nominaciju za Grammy.

Live GOT Concert Experience putovat će duž Europe i sjeverne Amerike, a organizatori najavljuju pravi koncertni spektakl: na turneji će se glazbenom orkestru pridružiti i zbor, a u sve to bit će ukomponirane i epske vizualizacije, među kojima i one koje su obilježile dosadašnjih sedam sezona serije.

Turneja starta u svibnju 2018. u Madridu, a završava u listopadu u Tortontu. Svoje uzbuđenje oko nadolazeće turneje nije skrivao niti sam Ramin Djawadi u svojoj službenoj izjavi: “The scale and spectacle of the production brought the world of Westeros to life in a truly immersive fashion, and I’m thrilled to have the opportunity to share the experience with fans not only in North America again, but also to cross the narrow sea for the first time and bring the show to Europe.

Ovaj koncertni spektakl naći će se relativno blizu i Hrvatskoj i to 18. svibnja u Budimpešti te 19. svibnja u Beču. Ulaznice su puštene u prodaju te se mogu nabaviti OVDJE, a za early bird karte potrebno je upotrijebit kod “WINTER“.

Ovo je odlična vijest za sve one fanove koji ne mogu dočekati izlazak osme, finalne sezone 2019. godine.