#EnterPeople: Alex ugostila Mihaela Bluma i Laru Demarin, dvojac koji je remiksirao Dua Lipu!

Alex je u ovotjednoj #enterpeople epizodi ugostila mladu pjevačicu Laru Demarin te Mihaela Blum, 22-godišnjeg audio producenta i bila joj je čast punih sat vremena provesti sa “dvoje mladih, talentiranih i ambicioznih kužera u mjuzu“.

Laru i Mihaela u #enterpeople prijavio je naš audio producent Natalio Nalis, a iako Alex nije znala ama baš ništa o dvojcu koji joj je predložen, čim je poslušala njihovu obradu stvari Due Lipe, bacili su je na koljena i odmah je pristala.

Mihael, koji je preuzeo ulogu producenta u ovoj priči, glazbom se bavi cijeli život, no njegova ljubav prema produkciji na vidjelo je izašla u srednjoškolskim danima. Inače, Mihael je završio Glazbenu MPA akademiju i iako mu je svega 22 godine, već dvije godine ima stalan posao producenta u Hit recordsu: “Puno više volim studijski i produkcijski posao, nego posao DJ-a. Volim rad s ljudima i isprobavanje novih soundova, tako da mi DJ-ing nije nešto što me pretjerano privlači.” – rekao je Mihael našoj Alex.

Cijela priča zbog koje su Mihael i Lara uopće sjeli na stolac i pred mikrofon uz Alex, krenula je prije tri mjeseca kad su se Mihael i Lara našli u studiju i napravili remix Dua Lipine stvari “Thinking About You. Inicijativu za suradnjom pokrenuo je jedan Mihaelov prijatelj sa željom da s Larom snime duet, no kod tog angažmana došlo je do određenih komplikacija te još uvijek rade na njemu. Međutim, Mihaelu se javila Lara i rekla “e slušaj ovu pjesmu od Dua Lipe, ajmo napraviti remix toga“, na što je Mihael totalno, kako kaže, odlijepio: “Ja sam odmah puknuo na tu pjesmu, napravio aranžman koji se svidio Lari i napravili smo pjesmu.”


Inače, na koljenima zbog prerade ove stvari nije bila samo Alex, već i autor službene verzije pjesme koji je Mihaelu i Lari odlučio dati prava na nju! Mihael je, kako Lara kaže, potegnuo svoje veze i vezice kako bi došao do autora ove stvari kojeg je na koncu i kontaktirao, a ovaj im je izašao u susret s davanjem prava na pjesmu.

Od svojih uzora i izvođača koje uživa slušati, Lara bi izdvojila Dua Lipu, Jessie J i Beyonce. Kad se u obzir uzme činjenica da Lara dolazi iz glazbene obitelji, njena ljubav prema glazbi uopće ne treba čuditi: mama joj je profesor klavira, brat studira glazbu, tata se amaterski pravi glazbom, a Lara – pjeva!

Također, nastupila je na The Voice-u prije dvije godine, a s ishodom je vrlo zadovoljna. Na prvoj sezoni nažalost nije prošla, a na prijavljivanje na drugu sezonu nagovorila ju je mama i kako kaže, nije požalila.

Osim priložene stvari, Mihael je sa svojim prijateljem napravio i remix megapopularnog hita Martina Garrixa i Due Lipe, “Scared To Be Lonely.

Mihaelu i Lari skidamo ogromnu kapu do poda, a tebi ovdje prilažemo i kompletnu #enterpeople epizodu.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.