Više od DJ-a: Hardwell izbacuje vlastiti parfem “Eclipse”!

Ok, znamo da je Hardwell brutalan za miksetom (što između ostalog dokazuje i njegov dupli naslov najboljeg DJ-a svijeta), ali baš da mu ide i kreiranje mirisa? To nikad ne bi rekli. Ali eto, odlučio se čovjek malo baciti i u poduzetničke vode pa je tako neki dan objavio kako izbacuje svoj vlastiti parfem – i to pod nazivom “Eclipse“.

Ako mogu Beyonce, Lady Gaga i tko zna tko sve ne, zašto ne bi mogao i Hardwell? Očito tamo leži lova, svi vole dobre mirise, zar ne? Inače, oko izbacivanja ovog parfema Hardwell je napravio pravu malu marketinšku kampanju na svojim društvenim mrežama. Od svojih je fanova u misterioznom postu tražio da mu pošalju inbox sadržaja “ECLIPSE” kako bi dobili više detalja.

Uspostavilo se, gle čuda (!), da je posrijedi izbacivanje parfema koji će svijetlo dana ugledati 20. listopada u jednoj Douglas parfumeriji u Amsterdamu za vrijeme Amsterdam Dance Eventa. I lik već dan nakon predstavljanja svog mirisa ima b2b set s Arminom na Amsterdam Music Festivalu.

Foto: facebook.com/djhardwell

Inače, Eclipse je, osim parfema, također naziv i jedne Hardwellove stvari koju nerijetko uvrštava u svoje setove, a ako će mu i parfem biti upola epic kao pjesma, sigurno će naići na kupce. Eto, sad znaš što ti je činiti ako želiš mirisati poput Hardwella. Sve u svemu, dobro da parfem nije nazvao “Creatures Of The Night“.