Mark Knight za Enter: “DJ Mag je kompletno drugi svijet od mojeg, rezultati ovise o oglašavanju izvođača!”

Mark Knight večeras ponovno nastupa u Opera Clubu! Nije mu prvi put u Zagrebu, ali mu je prvi put za Enterovim mikrofonom.

Kako je u Zagreb sletio malo ranije od planiranog, direktno se zaputio prema redakciji Entera gdje je s našom Alex odradio kratki intervju.

Čovjek nema ni najmanjeg pojma tko bi mogao biti #1 po DJ Magu, niti ga to pretjerano zanima jer, kako kaže, “to je kompletno drugi svijet od onoga u kojem se on nalazi, a i poredak ovisi o jačini marketinga pojedinih izvođača“. Slobodno vrijeme provodi uglavnom sa svojim sinom, o Hrvatskoj i našim ljudima ima samo riječi hvale, osjeća se i više nego počašćeno što su njegove stvari remiksirali velikani poput Hardwella i Armina van Buurena, a nastupat će i na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu. O svemu tome, ali i još puno toga razgovarao je s našom Alex, a puni intervju možeš poslušati niže.

Ako i dalje ne znaš gdje započeti svoj #dumdumvikend, mi ti toplo savjetujemo Opera Club. Nekoliko ulaznica i dalje je u prodaji, a možeš ih nabaviti OVDJE.