Diplo humanitarac: Obiteljima stradalih u pucnjavi u Las Vegasu donirao 100.000 dolara, pozvao i druge da se priključe!

Written by on 09/10/2017

Nakon što je prije tjedan dana svijet potresla vijest o neljudskom masarku u Las Vegasu, EDM zajednica nije dugo čekala kako bi pokazala svoju humanitarnu crtu. Prvo su se društvenim mrežama proširile najžešće osude napada, a sad su krenule i izdašne donacije koje je pokrenuo – Diplo.

On je na svom Twitteru objavio kako će obiteljima žrtava napada donirati čak 100.000 dolara: “My deepest sympathies are with the victims…and their families,” Diplo stated. “It’s my hope that these events will start a long awaited and honest conversation about the importance of gun control in America. Las Vegas is my home, and it’s devastating to see this happen in such a vibrant city with an amazing community of people I consider my family.


Također, pozvao je i sve svoje kolege da naprave isto što i on: “I challenge any other DJ’s or hotel owners to match it.” – napisao je te dodao kako barem toliko duguju tom gradu.

Njegov primjer odlučili su slijediti i ostali te su tako novac donirali i Tiesto, Kaskade te Valentino Khan, pri čemu je Tiesto odlučio sa svog računa također izdvojiti 100.000 dolara. Uplata donacija prima se i dalje a može se izvršiti OVDJE. Trenutno je prikupljeno nešto više od 10 milijuna dolara od konačnog cilja od 15 milijuna.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]