Chicken nuggetsi i umaci za sve: Deadmau5 na koncertu fanove počastio free piletinom!

Svi znamo da je deadmau5 opičen. I to ono – ful opičen. Ali baš ovoliko?

Lik je još u kolovozu za vrijeme svog vjenčanja (doslovno!) donio odluku o tome da će iskeširati čak 15.000 dolara za puni kontejner limited edition McDonald’s-ovog Szechuan umaka i to preko nekog prodavača na eBayu. 15.000 dolara za umak?! Pa ono… Da. Ekskluziva. Ipak si onda među rijetkima koji jedu taj umak.

Mr and Mrs grill.

A post shared by deadmau5 (@deadmau5) on

Ništa čudno, to je deadmau5. No, onda je McDonald’s odlučio taj isti Szechuan sauce ponuditi javno i uvrstiti ga u svoju ponudu, što je rezultiralo ogromnim gubitkom vrijednosti kontejnera punog tog umaka tako da je mau5 komotno iz cifre koju je platio mogao prekrižiti barem dvije nule. I što će sad jadan s umakom? Neće ga valjda baciti.

Ali ima tko ga želi – fanovi! Tako je za vrijeme nedavno održanog nastupa u Torontu deadmau5 na kratko zaustavio svoj set kako bi okupljene obavijestio da se mogu počastiti free umakom i chicken nuggetsima uz štandove na kojima se prodaje njegov merchandise. Bilo bi malo čudno dijeliti umake bez nečega što u njega možeš umakati (jer to i jest funkcija umaka – da u njega nešto umočiš) pa je tako mau5 nakupovao čak soma chicken nuggetsa.

Malo je reći da se rulja poveselila besplatnoj hrani, a kako je to izgledalo možeš pogledati u niže priloženom videu.

Osim vegetarijanaca… Njima ovo vjerojatno nije bilo simpatično.