#EnterBlog – Alex: “Udaram po kilometrima i gin tonicu!”

Pa bok ljudi! Iako je srijeda danas, imam osjećaj da je tjedan tek krenuo. To je obično tak kad “odradiš” produženi vikend. Kad kažem”odradiš” mislim na nedjelju gdje sam prvo sudjelovala na zagrebačkom polumaratonu, a navečer završila na brutalnom privatnom tulumu.

Sva sreća da drugi dan nisam radila jer sam cijeli ponedjeljak provela u krevetu. Baš mi je nedavno netko bacio komentar “Daj se odluči više jesi li partijanerica ili sportašica?! Ne možeš bit jedno i drugo.” A ja sam prokleti blizanac u horoskopu i ne da mogu bit jedno i drugo nego imam još 10ak drugih lica. Ali neću otkrit baš sva jer znaš ono kad otkriješ sve više nisi zanimljiv.

Sportaš sam cijeli život, ali nisam opterećena s proteinskom prehranom. Ne fotkam svoju kašu ujutro, nisam se pridružila Herbalife sekti, obožavam ugljikohidrate, često pred TV-om popijem pivo, a o burgerima da ne pričam. Jesam li ja zato manji sportaš? E pa nisam. Najbolje mi je kad zabrijemo na zdravu prehranu i onda izađemo van i zalijemo bezglutenske namirnice sa šest gin tonica. Zato sam ja davno zaključila da treba pravilno dozirati nezdravo i zdravo. Čak sam upisala i trenersku školu jer želim širit svoju filozofiju. Sport treba bit način tvog života, tvoje osobnosti. Ne treniraj zbog ona dva tjedna na plaži, treniraj stalno i uživaj u svojoj meditaciji u pokretu. Trči, pleši, hodaj i širi pozitivu kao ja prošlu nedjelju!

A navečer često ožednim. Pa izađem van. Klasika.

Stvarno možeš sve, ja sam živi dokaz. Po danu sportaš po noći partijanerica. Kad dobijem trenersku licencu vježbamo skupa i tulumarimo skupa. Zamisli samo, da svoju čvrstu guzu, bicepse i pločice na trbuhu možeš pokazivati po instagramu 365 dana u godini? I još se zabavljaš okolo po klubovima! Instagram bi gorio od tvog seksipila! Hit!