Despacito u Areni Zagreb: Vodimo te na Luisa Fonsija!

“Deee-spaaa-ciiito” će se u jedan glas oriti Arenom Zagreb jer 26. studenog u nju stiže Luis Fonsi, autor službeno najpopularnije pjesme ovog ljeta te najgledanijeg videa u povijesti YouTubea! Despacito je toliko popularan da na YouTubeu broji gotovo 4 milijarde pregleda, što bi značilo da je (pod pretpostavkom da je jedna osoba slušala pjesmu samo jednom) play stisnulo više od polovice naše planete. Naravno, kad je stvar izdana nastala je opća ludnica i nema tko je nema remixirao, a za najpopularniju obradu stvari zaslužan je Justin Bieber.

Luis Fonsi po prvi put u našu Arenu stiže u sklopu svoje Love + Dance svjetske turneje i u svojoj karijeri ima mnogo više od Despacita. Školovani je glazbenik iz Puerto Ricoa, a iza sebe ima 20 godina karijere te osam studijskih albuma. Osim glazbe, čovjek se bavi i glumom pa je tako glumio i u jednoj meksičkoj sapunici, mjuziklu na Broadwayu, a pojavljivao se i u dječjim emisijama na Nickelodeonu.

Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u Hrvatsku dolaze na vrhuncu svoje karijere. Koncert, koji je jedini s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, biti će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita, a Luis će izvesti 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere.

Zbog izuzetno zahtjevne i velike produkcije u prodaji je svega 9220 ulaznica, od kojih svoju možeš nabaviti OVDJE. Cijene se kreću već od 185 kn.

Inače, Enter Zagreb ekskluzivni je medijski pokrovitelj ovog koncertnog spektakla tako da svoju ulaznicu možeš osvojiti samo kod nas. Fan pit, VIP loža, meet&greet… Sve opcije su na stolu, a na tebi je samo da nas slušaš i pratiš naše društvene mreže. 

Stay tuned. Imaš i više nego dobar razlog za to.