#EnterPeople: Alex u goste stigla simpatična 23-godišnja pjevačica Zsa Zsa!

Enter Zagreb

U ovotjednoj #enterpeople epizodi kod Alex gostovala je mlada pjevačica Zsa Zsa, pravim imenom Jelena. Stara je svega 23 godine, a iako je završila turizam, bavi se pjevanjem od svoje pete godine.

Enter Zagreb
Enter Zagreb

Zsa Zsa se igovara Žaža, a iako joj umjetničko ime na prvu, kako sama Jelena kaže, “zvuči kao neka Žaža z Međimurja“, zapravo se radi o imenu mađarskog podrijetla, a riječ je o Jeleninom najdražem liku iz crtića otkako je bila klinka: “Zsa Zsa je imala rozu oblekicu, plavu kosicu… Pjevačica, glumica… Ja sam bila opsjednuta njome! Sestra me nazvala Zsa Zsa i ja sam kasnije stavila na Facebook to ime. A znaš ono, kaj nije na društvenim mrežama nije se ni desilo. E pa meni se desilo.” – našalila se Jelena.

ZSA ZSA - [facebook.com/ZsaZsaLamour]
ZSA ZSA – [facebook.com/ZsaZsaLamour]
Pjevanjem se bavi od svoje pete godine jer je u vrtiću bila cvilidreta zbog čega su tete njenoj mami već tad sugerirale da ju upiše na sate pjevanja jer očito ima velikog potencijala. Prvi nastup bio joj je u kazalištu u Varaždinu gdje je pjevala neku baladu, a šali se i da se to “ukorijenilo u njoj” jer i dan danas samo to pjeva, a to je skužila i Alex jer su joj, kako kaže, više manje sve pjesme spore, pa čak i pomalo depresivne: “Kod tebe je zapravo uvijek onako jesen” – kroz šalu je konstatirala Alex.

Pa ja mislim da sam sve, miks svega, ponekad i hiperaktivna, pa vidiš po meni kolko pričam. Volim emocionalne pjesme jer se u njih fakat uživim i jer njima potaknem ljude na razmišljanje i da se povežu sa mnom” – nadovezala se Jelena na Alexinu konstataciju.

ZSA ZSA - [facebook.com/ZsaZsaLamour]

ZSA ZSA – [facebook.com/ZsaZsaLamour]Zsa Zsa kaže kako na dnevnoj bazi piše pjesme inspirirane svojim životom i emocijom jer joj je to neka vrsta ispušnog ventila: “Vidiš, netko ode skakat s padobranom, a ja ko penzija prava… Sjedim za klavirom i pišem pjesme.

ZSA ZSA - [facebook.com/ZsaZsaLamour]
ZSA ZSA – [facebook.com/ZsaZsaLamour]
Jelena kaže kako joj se život promijenio kad je njen san postao stvarnost, odnosno kad je napravila duet s Damirom Kedžom: “Oduvijek sam znala da se želim time bavit, cijeli život sam htjela biti pjevačica, trudila sam se i radila sam na tome, no nikad se nisam toga ozbiljno primila sve dok nije došao Kedžo i rekao ajmo mi snimit pjesmu. I ja reko može, ajde! I na kraju se to pretvorilo u nešto neočekivano i još uvijek se ne mogu snaći u vrtlogu svega toga.

U slobodno vrijeme Jelena sluša izvođače kao što su Tori Kelly, Julia Michaels i ZAYN, koji joj je i dream collaboration. Inače, neke od pjesama koje je Jelena napisala su na engleskom, a zanimljivo je da do 6. razreda osnovne gotovo uopće nije znala pričati engleski, ali tada je “čula Christinu Aguileru i sve se promijenilo“.

ZSA ZSA - [facebook.com/ZsaZsaLamour]
ZSA ZSA – [facebook.com/ZsaZsaLamour]
Za tri tjedna Zsa Zsa ide u L.A. “vidjeti kaj tam ima“, ispuniti neke svoje snove i potencijalno upoznati neke nove glazbenike. Kako Zsa Zsa zvuči LIVE možeš čuti već ove subote u 10:30 Johann Francku.

ZSA ZSA - [facebook.com/ZsaZsaLamour]
ZSA ZSA – [facebook.com/ZsaZsaLamour]
A kakvi su Jelenini planovi za budućnost? “Kratkoročni – idem jest. A dugoročni, pripremam dosta toga na hrvatskom. Spremam novo ruho jedne pjesme pod nazivom ‘Kada budemo sami’ i tako…” – rekla je Jelena koja uskoro sprema i neke duete o kojima još uvijek ne smije puno pričati.

Malo je reći kako je ovo jedna od najsimpatičnijih #enterpeople epizoda IKAD, a Zsa Zsi i u daljnjem radi u karijeri želimo puno sreće i uspjeha u koje ne sumnjamo. Tebi pak niže prilažemo cjelokupnu epizodu da se i sam(a) uvjeriš koliko je ova cura simpa.

A ako i ti imaš nekoga na koga si ful ponosan i misliš da zaslužuje svojih pet minuta slave u eteru Entera, prijavi ga putem bilo koje od naših društvenih mreža, na mail [email protected] ili preko našeg WhatsApp-a na 09 97 97 99 99. Mikrofon čeka.