Vanillaz LIVE na Enteru: U petak premijera njihove nove stvari “Supermoon”!

Written by on 25/10/2017

 

Ako možemo biti ponosni na nekog od DJ-a s ovih prostora, onda su to definitivno Vanillaz dečki kojima kroz godinu na njihovim energičnim nastupima procirkulira između 300 i 400 tisuća ljudi!

E pa upravo oni u petak 27.10 dolaze LIVE na Enter kod našeg Vuka u Maraton hitova kako bi nam ekskluzivno i premijerno zaplejali svoju novu stvar: “Supermoon” ft. R3wire.

 

Iako neće fizički biti prisutan u našoj redakciji uz dečke iz Vanillaza, R3wire će s našim Vukom popričati telefonski.

Kad u obzir uzmeš da dečke taj isti dan očekuje premijera pjesme i na MTV UK, onda znaš da posrijedi nije mala stvar i da se potencijalno radi o još jednom velikom hitu. Inače, Marko i Miha, koji i sačinjavaju Vanillaz duo, u naredna će dva tjedna u Londonu snimati spot za stvar koju ćemo moći čuti prvi u Hrvatskoj. I to ne samo mi, već i ti ako se prištekaš na 97 ili 99 MHz, na naš web livestream ili ako nas upališ preko aplikacije, a ovdje ti prilažemo samo mali teaser nadolazeće stvari.

[videopress bo4C37uz]

Inače, s dečkima iz Vanillaza pripremamo i jedno veliko božićno iznenađenje, no po pitanju toga još uvijek moramo imati flaster na ustima. No slušaj nas i prati i dalje jer si tako siguran/na da ti nijedna informacija neće promaknuti.

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]