Kreće ENTER THE CHALLENGE: Prijavi se na avanturu života i osvoji 10.000 KUNA!

Written by on 26/10/2017

Jesi li spreman za avanturu života? Jesi li dovoljno hrabar da kreneš na put u nepoznato? Doslovno. I to bez novca. Bez mobitela. Bez mame.

Čak i ako tvoji odgovori nisu “da”, potrudi se budu takvi jer ti upravo to može osigurati nagradu od čak 10.000 kuna!

Dobrodošao/la u treću sezonu Enter The Challenge-a, prvog i jedinog radijskog reality showa ne samo u Hrvatskoj, već i u Europi!

U odnosu na prethodne dvije godine gdje smo od vas tražili da u 24h stignete što dalje od redakcije Entera, ove godine obrnuli smo princip i tražimo vas da se što prije vratite s tajne lokacije na koju ćemo vas poslati zrakoplovom, s tim da smo sada odlučili maknuti vremensko ograničenje od jednog dana. Drugim riječima, pobjeđuje tim koji prvi stigne na našu adresu.

KAKO SE PRIJAVITI?

Od tebe tražimo samo malo kreativnosti i odvažnosti. Snimi video s frendom/bratom/curom (nama je nebitno, bitno je da se radi o timu od dvije osobe) u trajanju do 30 sekundi u kojem ćeš nam pokazati da si dovoljno hrabar, lud, odvažan i avanturistički nastrojen te da si baš ti idealni kandidat za sudjelovanje u Enter The Challenge-u. Taj video zatim postaj na naš Facebook wall uz obvezne hashtagove #enterthechallenge i #officeshoes. Vremena za to imaš bilo koji dan između ponedjeljka 16. listopada i ponedjeljka 30. listopada u 14:00h.

Nakon što je prvi korak ispunjen, slijedi drugi. U ponedjeljak, 30. listopada od svih pristiglih videa Stručna komisija Entera u točno 14h odabrat će TOP 5 videa koji će zatim s početkom u 15:00h biti postavljeni na našem Facebook like page-u, svaki s odmakom od pet minuta. Dakle – prvi video objavit ćemo u 15:00, drugi u 15:05, treći u 15:10, četvrti u 15:15 te peti u 15:20h.

Svaki će video od trenutka njegove objave na raspolaganju imati točno 24h kako bi prikupio što veći broj PREGLEDA. Pri tome ne gledamo broj lajkova, komentara i shareova, već isključivo views brojku koja pak ovisi o svemu što smo naveli jer i lajkovi, ali i shareovi i komentari povećavaju reach videa, a samim time i broj njegovih pregleda. Znači trebat će ti pomoć frendova da lajkaju, shareaju i komentiraju video jer će se tako on više gledati, no gledanjem samo broja pregleda istovremeno isključujemo manipulaciju brojem lajkova, shareova i komentara te osiguravamo fair play za svakoga tko se prijavio, a čiji je video odabran kao jedan od TOP 5.

U veliko finale idu slušatelji (dva tima po dvoje ljudi) čiji su videi u točno 24h od njihove objave na našem Facebooku prikupili najveći broj pregleda. Finaliste, dakle, objavljujemo u utorak 31. listopada nešto iza 15:20h.

 

FINALE

Ovdje već postaje zanimljivo. Oba tima finalista dolaze u našu redakciju u četvrtak 2. studenog u jutarnjim satima gdje ih nakon kratkog druženja zrakoplovom selimo na tajnu lokaciju, odnosno neki grad u Europi. Koji? Doznat će tek u zračnoj luci. U pratnji timova po prvi će se put otkako je #enterthechallenge krenuo naći naši muški DJi (da se Alex i Nina malo odmore). U pratnji jednog tima naći će se  Marko Otašević Ševa, dok će u drugom timu biti Domagoj Cifrek Cif. Kad timovi finalista stignu na tajnu lokaciju, igre mogu započeti. Oba tima kreću s iste točke, a pobjeđuje onaj koji se prvi vrati u redakciju Entera (Avenija Većeslava Holjevca 29).

Pritom na raspolaganju timovi nemaju niti mobitel niti novčanik te su prepušteni isključivo sebi. Mobitele imaju jedino Ševa i Cif (natjecatelji ih ne smiju koristiti!) i to samo kako bismo im mi mogli pratiti putanju kretanja. O ruti kretanja, prijevoznim sredstvima i možebitnom zarađivanju novca po putu odlučuju isključivo članovi tima, a ne Ševa i Cif jer su oni samo u ulozi poveznice između Entera i natjecatelja te se brinu da sve prolazi po planu i fer.

Tim koji prvi stigne nazad u redakciju Entera osvaja glavnu nagradu od 10.000 kuna! Tim koji stigne drugi završit će bogatiji za utješnu nagradu od 2.000 kuna.

Ukoliko jedan od timova odustane od natjecanja tijekom putovanja, drugi tim osvaja i glavnu i utješnu nagradu.

 

Sve smo ti rekli i sve znaš. Baci se na snimanje videa jer nagrada čeka, a ako pak prođeš u finale, toplo se obuci jer bi tvoje putovanje nazad moglo potrajati i duže od 24 h. I bez brige, bit ćemo ti spremni napisati ispričnicu zbog izostanka u školi/na faksu.

Pravilnik Enter The Challange 2017

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]