Krenuo je Enter the challenge – Live

Written by on 02/11/2017

Dva tima imaju zadatak vratiti se što prije bez mobitela i novaca iz Pariza do Zagreba

Jedini radijski reality show u ovom dijelu Europe krenuo je jutros iz redakcije Entera Zagreb i to treću godinu zaredom.

 

[brid video=”175035″ player=”9554″ title=”Okupljanje na Enteru”]

Nakon nekoliko krugova kvalifikacija, na avanturu života krenula su dva tima: Team Teleportacija na čelu s Enterovim DJ-em Markom Otaševićem i Team Dubrovnik Escape s Domagojem Cifrekom.

Prve dvije godine cilj je bio u 24 sata bez novaca, mobitela i ičije pomoći otići što dalje od redakcije Entera, a ovaj puta smo malo zakomplicirali cijelu stvar – superfinalisti se moraju s tajne lokacije odnosno jednog europskog grada vratiti do Entera u što kraćem roku.

Grad koji će im biti sam start otkrili smo timovima tek jutros na aerodromu, nakon tri tjedna sakrivanja. U ovom trenutku supefinalisti se nalaze u avionu za Pariz što znači da će biti oko 1400 kilometara udaljeni od cilja.  Tim koji pobijedi odnosno vrati se u kraćem roku osvaja nagradu od 10.000 kuna!

 

Kako timovi napreduju, kako se snalaze i tko će biti uspješniji pratite 0-24 na 97 i 99 i na aplikaciji Entera ZG – domaćini live radijskog showa bit će Enterovi voditelji Ivan Vukušić, Nina Slišković, Fil Tilen i Aleksandra Milinković.

Po prvi puta sve što se događa na putu možete vidjeti na streamu na enterzagreb.hr, a tu smo već standardno i na svim društvenim mrežama!

#samojako!

 

 

Ukrcavanje na avion

[brid video=”175037″ player=”9554″ title=”Ukrcavanje na avion”]

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]