Prati treći ENTER THE CHALLENGE LIVE: Kretanje timova i sve bitno na jednom mjestu!

Written by on 02/11/2017

Danas je u 07:00 službeno krenula treća sezona prvog i jedinog radijskog reality showa u Hrvata, ali i u ovom dijelu Europe! Dva smo tima (Team Dubrovnik Escape te Team Teleportacija) uz pratnju našeg Ševe i Cifa zrakoplovom odvezli na tajnu lokaciju koja je prestala biti tajna samim njihovim dolaskom u zračnu luku.

Timovi su završili u Parizu! Već na aerodromu oba su tima uspjela užicati novce, a od trenutka samog dolaska pod Eiffelov toranj do sad izdogađalo se svašta. Bilo je tu traženja frendova iz Poljske po Parizu, vožnje metroom, slikanja parova polaroidom s ciljem da se skupi koji euro te na koncu bezuspješnog hvatanja autobusa za Strasbourg.

Podsjetimo još jednom, timovi se bore za glavnu nagradu od 10.000 kuna, a pripast će onom timu koji se prvi vrati u redakciju Entera. Bez novca i bez mobitela.

Kretanje timova možeš pratiti putem etera na 97 i 99 MHz, preko naše Android i iOS aplikacije, putem livestreama na webu i na svim našim društvenim mrežama.

Kako ti ništa ne bi promaklo, u nastavku ti donosimo kompletne video zapise koje su timovi do sad zabilježili na svojoj avanturi, a kako će i dalje pristizati, tako ćemo ažurirati svoju listu. Smjesti se udobno u stolicu gledaj video zapise. Ne moraš raditi ništa, nakon svakog videa automatski će krenuti slijedeći ili tada sam izaberi što želiš pogledati iz play liste. Stay tuned!

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]