Proglasili je nestalom, a ona se oglasila nakon punih tjedan dana: “Dobro sam, partijala sam u Španjolskoj!”

Written by on 09/11/2017

Svi smo mi barem jednom u životu zaružili do te mjere da kod drugih izazovemo “WTF, koji ti je?!” efekt, ali naspram ove priče se kolektivno možemo pokriti ušima. Jedno je reći “doma sam do ponoći” pa se pojaviti u pet ujutro, jer eto… Bilo je zabavno i otegnulo se. Ali skroz je drugačije ne pojaviti se – tjedan dana!

Nizozemka Thalissa Van de Lagemaat uputila se na Halloween party u Granadi u Španjolskoj te svojima rekla da će do 31.10. doći nazad. No, na putovanju su joj ukradeni mobitel i osobna, zbog čega ni sa kime nije mogla uspostaviti kontakt i reći što se desilo, ali brat bratu, izgleda da se oko toga nije previše ni uzbuđivala. Nakon što se nije pojavila doma do datuma koji si je sama postavila, njena obitelj i frendovi su, logično, uslijed zabrinutosti digli paniku na društvenim mrežama i proglasili je nestalom, a cijelu priču o nestanku mlade Nizozemke prenio je i Euro Weekly News.

I evo ti Vanesse par dana kasnije, stupa u kontakt s frendovima i daje im do znanja da se zadržala na Halloween partyju u malo gradiću Santa Fe u Granadi.

Ona je samo rejvala, ništa strašno. Kako da ne! Dok je ona partijala na jednom kraju Europe, njezini bližnji su se na drugom kraju grizli od zabrinutosti.

Iako nam je drago da je cijela priča završila sretno, izvukli smo jednu jednu jednostavnu pouku: Ako i kad ideš negdje, obavijesti svoje. Čak i ako nemaš mob, telefonske govornice i internet caffe-i su uvijek opcija jer bi ti u protivnom fotka mogla završiti u novinama.

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]