Pao prvi #LuckyFriday ove sezone: Tihana nakon 20 radnih dana dobila slobodan dan i novi mobitel!

Kao što smo i najavili – vratio se Lucky Friday! A mi tom prigodom zahvaljujući bonbon-u petkom izvlačimo ekipu s posla i darujemo im novi Huawei P9 Lite.

Današnja je sretnica bila Tihana koju je na Lucky Friday prijavila njena kolegica i frendica Andrea i to iz razloga što se u zadnje vrijeme Tihana stvarno trga od posla. U komadu je radila čak 20 dana, uključujući i protekla dva vikenda, i to sve kako bi nadoknadila i dio Andreinog posla budući da je ona bila na bolovanju.

Inače, Tihana radi u jednoj turističkoj agenciji i naravno da nije imala pojma da dolazimo jer uvijek volimo taj efekt iznenađenja kad nekome samo banemo na radno mjesto.
Malo je reći da je Tihanina reakcija kad smo joj ušetali u ured bila neopisiva, tim više što je u početku prstom upirala u mobitel preko kojeg smo sve to prenosili live na našem Fejsu.

Naša je Nina bolesna pa je zadatak obradovati nekoga pripao Marku Otaševiću Ševi koji je Tihanu još malo pržio na laganoj vatrici i to tako da se pravio pomalo blentav: “Imate možda neke aranžmane za produženi vikend?” – uletio je u startu, na što je Tihana, naravno, samo odmakivala glavom jer joj nije bilo jasno o čemu je riječ, no kad je napokon shvatila, nije skidala osmijeh s lica.

 

Novi će joj mob, kaže, doći i više nego dobro zato što svako malo negdje putuje, a stari je više ne služi kao prije. Sve u svemu, ful nam je drago da se Tihani sviđa poklon i nadamo se da je pametno iskoristila svoj free petak.

Enter Zagreb i bonbon i idući petak nekoga izvlače s posla i daruju mu novi Huawei P9 Lite, a ako želiš da to bude netko tvoj za kojeg znaš da se ful trga od posla i da bi mu ovakav tretman dobro došao, prijavi ga na [email protected] uz naznaku “Lucky Friday.

I ne zaboravi nam ostaviti svoj kontakt i kontakt šefa kojeg trebamo omekšati. Ako izaberemo baš tvoju prijavu, znaj da ćemo ti kolegi ili frendu priuštiti dnevnu dozu optimizma 🙂