Objavljena kompletna lista MTV EMAs dobitnika: Shawn Mendes i David Guetta briljirali, Martin Garrix bez nagrade!

Foto: www.skymedia.co.uk

U nedjelju navečer održane su MTV EMAs i iako bi čovjek očekivao da će Martin Garrix kao najbolji DJ svijeta ili pak The Chainsmokersi kao jedno od najpopularnijih imena u EDM industriji osvojiti kategoriju za “The Best Electronic“, to se nije dogodilo. Nagrada je pripala Davidu Guetti koji je tako pomeo i Calvina Harrisa, ali i Major Lazer.

Foto: https://twitter.com/mtvema
Foto: https://twitter.com/mtvema

Stvar koju mu je osigurala pobjedu je “2U“, njegova kolaboracija s Justinom Bieberom, no iako je riječ o njegovoj drugoj po redu najstreamanijoj stvari ikad, moramo priznati da smo iznenađeni jer u usporedbi s daleko boljim i prepoznatljivijim, usudili bi se reći i kultnim Titanium-om, ova pjesma i nije bila neki preveliki boom.

U kategoriji najbolje pjesme, ali i najboljeg izvođača te izvođača s najboljom bazom fanova istaknuo se Shawn Mendes koji je tako kući otišao teži za čak tri nagrade.

Za najboljeg novog izvođača proglašena je Dua Lipa, najbolja live izvedba pripala je Edu Sheeranu, a ni The Chainsmokersi ipak nisu kući otišli praznih ruku jer su osvojili nagradu u kategoriji Best World Stage.

Moramo priznati da smo malo iznenađeni rezultatima, ali tako to ide… U nastavku ti donosimo kompletnu listu dobitnika pa ti sam(a) procijeni.

MTV EMAs winner list

Global Icon: U2

Best Song: Shawn Mendes, “There’s Nothing Holdin’ Me Back”

Best Artist: Shawn Mendes

Best Look: Zayn

Best New: Dua Lipa

Best Pop: Camila Cabello

Best Video: Kendrick Lamar, “HUMBLE.”

Best Live: Ed Sheeran

Best Electronic: David Guetta

Best Rock: Coldplay

Best Hip-Hop: Eminem

Best Alternative: Thirty Seconds to Mars

Biggest Fans: Shawn Mendes

Best Push: Hailee Steinfeld

Best World Stage: The Chainsmokers, Live From Isle of MTV Malta 2017

Power of Music: Rita Ora